רוטב שמנת גורגונזולה
רוטב שמנת גורגונזולה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לרוטב שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל 328 קלוריות. אם יש לכם תפוח, אגוזי מלך, רביולי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך יוצא מן הכלל של 23%. מתכונים דומים: פטוצ'יני תרד עם רוטב שמנת גורגונזולה, טורטליני ונקניק ברוטב שמנת גורגונזולה, ו שום קלוי ורוטב שמנת גורגונזולה.
הוראות
מניחים מחבת כבדה על אש בינונית.
יוצקים שמנת למחבת, מביאים לרתיחה ומבשלים שמנת עד שהיא מצטמצמת בחצי, בערך 8 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מתבלים במלח, פלפל שחור ופלפל קאיין.
הביאו סיר מים מומלחים לרתיחה.
יוצקים רביולי מיובש למים רותחים ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהפסטה רכה, 16 עד 18 דקות.
מסננים פסטה, שומרים כוס מי פסטה.
מקפלים בעדינות רביולי מבושל לרוטב שמנת והופכים את האש לנמוכה.
מערבבים פנימה גבינת גורגונזולה, מערבבים בעדינות עד להמסה. אם הרוטב סמיך מדי, דק אותו במעט מי בישול פסטה.
מערבבים פנימה 2 כפות פטרוזיליה וגבינת פרמזן.
מעבירים לקערת הגשה ומפזרים קוביות תפוח, אגוזי מלך ו -1 כפית פטרוזיליה.