רוטב שעועית חיל הים
רוטב שעועית חיל הים יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 51 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מים, טימין, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו רוטב שעועית חיל הים, מרק שעועית חיל הים, ו מרק שעועית חיל הים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר מעל חום בינוני-גבוה. מטגנים את הבצל והשום בשמן במשך כ 5 דקות.
מוסיף את הקורנית ופלפל שחור (אני אוהב הרבה פלפל שחור בזה) ומבשלים כ 3 דקות יותר. בעוד זה בישול, מערבבים את הקמח לתוך המרק עד מומס.
אם יש לך בלנדר טבילה, ולאחר מכן להוסיף את השעועית, תערובת מרק, ורוטב סויה לסיר. להתמזג מיד ולהוריד את החום בינוני. מערבבים את הרוטב לעתים קרובות במשך כ 10 דקות בזמן שהוא מתעבה.
אם אתה משתמש בבלנדר רגיל, להוסיף את השעועית, תערובת מרק, ורוטב סויה לבלנדר להתמזג עד חלקה.
להעביר את הבצל ואת הדברים האחרים מהמחבת לבלנדר. מחית שוב עד לא נתחים גדולים של בצל נשארים.
מוסיפים חזרה לסיר ומערבבים לעתים קרובות על חום בינוני כדי להתעבות.
ברגע שהרוטב מתעבה, להפחית את החום לנמוך. עכשיו אתה יכול להחליט בדיוק כמה עבה אתה רוצה את זה על ידי הוספת כתמים של מים, בכל מקום בין 1/4 ל 1/2 כוס. מבשלים כ -20 דקות נוספות כדי לתת את הטעמים להעמיק, ערבוב מדי פעם.
הוסף מים לפי הצורך וטעם למלח. שמור רוטב מכוסה וחם עד מוכן לשרת.
מבראנץ ' טבעוני מאת Isa Chandra Moskowitz. זכויות יוצרים © 2009 By Isa Chandra Moskowitz. בשימוש באישור העיתונות Da Capo.