רוטב תפוחי אדמה ונקניק הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 580 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מרווה, קורנית, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו נקניק חם וסלט תפוחי אדמה עם רוטב חרדל-דבש, רוטב נקניק, ו רוטב נקניק מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
1
יש לשטוף את העוף ואת צוואר טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות הודו
צוואר טורקיה
2
מניחים בסיר רוטב בינוני ומכסים במים קרים. מעל חום נמוך בינוני, מבשלים את הקרביים במשך 1 שעה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים את הוורמוט בסיר קטן ומביאים אותו לרתיחה מעל חום גבוה, ואז לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
ורמוט
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מוסיפים את הסולטנים לורמוט ונותנים להם להשרות במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים
ורמוט
6
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים קרים ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. לאחר מבושל לחלוטין, לנקז להתקרר על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
גב שומן חזיר
7
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, לבשל את הנקניק במחבת גדולה על חום בינוני.