רוטב תפוחי אדמה ונקניק הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 580 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מרווה, קורנית, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו נקניק חם וסלט תפוחי אדמה עם רוטב חרדל-דבש, רוטב נקניק, ו רוטב נקניק מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
1
יש לשטוף את העוף ואת צוואר טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות הודו
צוואר טורקיה
2
מניחים בסיר רוטב בינוני ומכסים במים קרים. מעל חום נמוך בינוני, מבשלים את הקרביים במשך 1 שעה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מניחים את הוורמוט בסיר קטן ומביאים אותו לרתיחה מעל חום גבוה, ואז לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
ורמוט
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מוסיפים את הסולטנים לורמוט ונותנים להם להשרות במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים
ורמוט
6
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים קרים ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. לאחר מבושל לחלוטין, לנקז להתקרר על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, לבשל את הנקניק במחבת גדולה על חום בינוני.