רוטבגות זהובות ושאלוט ואינו מכיל גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 135 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם פלפל, דבש, רוטבגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. נסו נקניקיות זהובות ושאלוט ביין לבן, קרם זהב של מרק פטריות עם שאלוט פריך וקרם פרש, ו מחית לפת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים רוטבגה בסיר גדול, ומכסים במים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
ניקוז.
3
בעוד rutabaga מבשל, להמיס חמאה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להוסיף שאלוט; saut 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
5
להוסיף 1 מרק עוף כוס, יין מדיירה, דבש, ומלח; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד מופחת 1/2 כוס (כ 20 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
מדיירה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים רוטבגה, טימין טרי ופלפל שחור למחבת; זורקים בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)