רוטבגה מוזהבת וצלצלי שאלוט
רוטבגות זהובות ושאלוט ואינו מכיל גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 135 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם פלפל, דבש, רוטבגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. נסו נקניקיות זהובות ושאלוט ביין לבן, קרם זהב של מרק פטריות עם שאלוט פריך וקרם פרש, ו מחית לפת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים רוטבגה בסיר גדול, ומכסים במים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות או עד מכרז.
בעוד rutabaga מבשל, להמיס חמאה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט; saut 2 דקות.
להוסיף 1 מרק עוף כוס, יין מדיירה, דבש, ומלח; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד מופחת 1/2 כוס (כ 20 דקות).
מוסיפים רוטבגה, טימין טרי ופלפל שחור למחבת; זורקים בעדינות למעיל.