קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

רול טונה חריף

רול טונה חריף
רול טונה חריף נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 60 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 1225 קלוריות. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לך מלפפון קירבי, פירה פלפל צ'יפוטלה, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אורז סושי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז בחלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו רול טונה חריף, טונאן מתובל בגריל Un-Roll, ו רול טונה חריף-סושי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את האורז במסננת. יש לשטוף מתחת למים קרים עד שהמים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
לנקז היטב.
4
להעביר אורז לסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
הוסף 1 1/4 כוסות מים קרים טריים ואצות למחבת. לכסות ולתת להשרות 30 דקות. לחשוף, להשליך אצות ולהביא תערובת לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים עד המים נספגים ואורז הוא רק רך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
KelpKelp
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר מהחום.
7
בואו לעמוד מכוסה 15 דקות.
8
מעבירים אורז לקערת זכוכית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מערבבים חומץ, סוכר ומלח בסיר קטן. מערבבים על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
טפטוף תערובת על אורז. בעדינות לזרוק אורז עם תערובת חומץ מעיל. מכסים את האורז עם מגבת לחה נקייה להתקרר לחלוטין בטמפרטורת החדר (לא לקרר).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
11
מקציפים יחד את המיונז, חרדל, צ ' יפוטלה, דבש ושמן; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
מניחים מחצלת סושי על משטח עבודה עם מדפים פועל לרוחב. סדר 1 גיליון nori, צד מבריק למטה, על מחצלת, הזדנבות קצה ארוך של גיליון עם קצה מחצלת הקרובה אליך. באמצעות אצבעות לחות, לחץ בעדינות 1/4 של אורז על נורי בשכבה 1, משאיר גבול 1 3/4 אינץ ' בצד הרחוק ממך.
מרכיבים שתצטרך
נוריםנורים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
13
מפזרים זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
14
הפוך את נורי ואורז מעל כך nori הוא עכשיו השכבה העליונה. הפוך קו דק של מלפפון לאורך nori 1 עד 2 אינץ ' מהקצה הקרוב אליך.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
נוריםנורים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
15
טפטף קצת מתערובת המיונז המתובל על המלפפונים, ואז כף על הטונה ומפזרים כוסברה ובצלצלים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
16
רול בחוזקה, באמצעות מחצלת סושי להדריך אותך. פרוסה על 1/1/2 אינץ ' עבה. חזור עם החומרים הנותרים לעשות בסך הכל 4 לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס12 כפיות אבקת שוםמחית פלפל צ'יפוטלהמחית פלפל צ'יפוטלה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה קצוצים בצפיפותעלי כוסברה קצוצים בצפיפות1קירבי מלפפון, קלופים, זרע, לחתוך לתוך 1/16 אינץ ' עבה גפרוריםקירבי מלפפון, קלופים, זרע, לחתוך לתוך 1/16 אינץ ' עבה גפרורים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון12 כפיות אבקת שום1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים4אינצ ' יםריבוע) חתיכת אצות מיובשות (konbu), * ניגב בקלילות עם בד יבשריבוע) חתיכת אצות מיובשות (konbu), * ניגב בקלילות עם בד יבש2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו8גיליונות(8 1/4 על ידי 7 1/4 אינץ') גיליונות קלויים נורים(8 1/4 על ידי 7 1/4 אינץ') גיליונות קלויים נורים591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי3בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי4שרימפס וורידיםאורז סושיאורז סושי567דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.טונה טרייה, קצוצה דקטונה טרייה, קצוצה דק5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים קריםמים קרים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרגר אורז לבן (כגון קלרוז)גרגר אורז לבן (כגון קלרוז)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשומשום לבןשומשום לבן

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקור יין נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.