קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

רול טונה חריף

רול טונה חריף
רול טונה חריף נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 60 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 1225 קלוריות. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לך מלפפון קירבי, פירה פלפל צ'יפוטלה, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אורז סושי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז בחלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו רול טונה חריף, טונאן מתובל בגריל Un-Roll, ו רול טונה חריף-סושי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את האורז במסננת. יש לשטוף מתחת למים קרים עד שהמים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
לנקז היטב.
4
להעביר אורז לסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
הוסף 1 1/4 כוסות מים קרים טריים ואצות למחבת. לכסות ולתת להשרות 30 דקות. לחשוף, להשליך אצות ולהביא תערובת לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים עד המים נספגים ואורז הוא רק רך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
KelpKelp
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר מהחום.
7
בואו לעמוד מכוסה 15 דקות.
8
מעבירים אורז לקערת זכוכית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מערבבים חומץ, סוכר ומלח בסיר קטן. מערבבים על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
טפטוף תערובת על אורז. בעדינות לזרוק אורז עם תערובת חומץ מעיל. מכסים את האורז עם מגבת לחה נקייה להתקרר לחלוטין בטמפרטורת החדר (לא לקרר).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
11
מקציפים יחד את המיונז, חרדל, צ ' יפוטלה, דבש ושמן; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
12
מניחים מחצלת סושי על משטח עבודה עם מדפים פועל לרוחב. סדר 1 גיליון nori, צד מבריק למטה, על מחצלת, הזדנבות קצה ארוך של גיליון עם קצה מחצלת הקרובה אליך. באמצעות אצבעות לחות, לחץ בעדינות 1/4 של אורז על נורי בשכבה 1, משאיר גבול 1 3/4 אינץ ' בצד הרחוק ממך.
מרכיבים שתצטרך
נוריםנורים
אפונה גויה®אפונה גויה®
13
מפזרים זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
14
הפוך את נורי ואורז מעל כך nori הוא עכשיו השכבה העליונה. הפוך קו דק של מלפפון לאורך nori 1 עד 2 אינץ ' מהקצה הקרוב אליך.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
נוריםנורים
אפונה גויה®אפונה גויה®
15
טפטף קצת מתערובת המיונז המתובל על המלפפונים, ואז כף על הטונה ומפזרים כוסברה ובצלצלים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
16
רול בחוזקה, באמצעות מחצלת סושי להדריך אותך. פרוסה על 1/1/2 אינץ ' עבה. חזור עם החומרים הנותרים לעשות בסך הכל 4 לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות

מרכיבים

2קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית1גבינת פרמזן מגוררתמחית פלפל צ'יפוטלהמחית פלפל צ'יפוטלה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה קצוצים בצפיפותעלי כוסברה קצוצים בצפיפות1קירבי מלפפון, קלופים, זרע, לחתוך לתוך 1/16 אינץ ' עבה גפרוריםקירבי מלפפון, קלופים, זרע, לחתוך לתוך 1/16 אינץ ' עבה גפרורים2קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1גבינת פרמזן מגוררת1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים4אינצ ' יםריבוע) חתיכת אצות מיובשות (konbu), * ניגב בקלילות עם בד יבשריבוע) חתיכת אצות מיובשות (konbu), * ניגב בקלילות עם בד יבש2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות8גיליונות(8 1/4 על ידי 7 1/4 אינץ') גיליונות קלויים נורים(8 1/4 על ידי 7 1/4 אינץ') גיליונות קלויים נורים591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי3בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק2קרום: פירורי קרקר גרהםתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה4קצת קישואים קצוציםאורז סושיאורז סושי567פלפל האבנרוטונה טרייה, קצוצה דקטונה טרייה, קצוצה דק5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים קריםמים קרים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרגר אורז לבן (כגון קלרוז)גרגר אורז לבן (כגון קלרוז)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשומשום לבןשומשום לבן

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקור יין נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.