רול עוגת קרם תות וחמאת בוטנים
תות וחמאת בוטנים קרם עוגת רול הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 404 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אבקת סוכר, מלח, אבקת אפייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה יהיה להיט שלך יום האם אירוע. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 27%, המנה הזו די גרועה. נסו גליל עוגת כוס חמאת בוטנים, רול עוגת קרם תות, ו גליל דלעת עם קרם חמאת בוטנים פריך (מתכונים דומים).
הוראות
עוגה: מחממים תנור ל 375 מעלות פ.מנפים אבקת סוכר בנדיבות על שטח 12"איקס17" של מגבת מטבח דקה ונקייה. משמנים תבנית גליל ג 'לי בגודל 15 על 10 על 1 אינץ'. קו מחבת בנייר שעווה. משמנים רק את פני השטח של נייר השעווה. מנפים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח; מניחים בצד.
מקציפים את הביצים בקערה בינונית עד לקבלת קצף, כ -3 דקות. מוסיפים בהדרגה סוכר, מים, וניל ותערובת קמח מנופה, מגרדים קערה מדי פעם.
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
אופים 9 עד 11 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מיד לשחרר את העוגה סביב הקצוות ולהפוך עוגה על מגבת מוכן. הסר בזהירות נייר.
מגלגלים את העוגה מתחילה בקצה הצר. מצננים על רשת למשך 45 דקות.
מילוי: מקציפים גבינת שמנת, אבקת סוכר, חמאת בוטנים ותמצית שקדים בקערה בינונית עד לאיחוד טוב. מגלגלים עוגה; מורחים תחילה קרם חמאת בוטנים באופן שווה לקצוות העוגה. שמרו 2 כפות פירות בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת לקישוט; מורחים את הפירות שנותרו על חמאת בוטנים.
מגלגלים עוגה; עוטפים בניילון ומכניסים למקרר מספר שעות לפני ההגשה.
מפזרים אבקת סוכר לפני ההגשה, אם רוצים.