רולדות תפוחים וגבינה שמנת
רולדות תפוחים וגבינה שמנת היא צמחוני ומספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 71 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בערך 45 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ תפוחים להתרכז, קינמון טחון, גבינת שמנת 3 פחות שומן, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. נסו רולדות תפוחים וגבינה שמנת, גלילי גבינת שמנת קינמון תפוחים, ו מקפיא לזניה רול קופצים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את המילוי, לשלב את 4 החומרים הראשונים בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מביאים את תערובת התפוחים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום ומבשלים במשך 5 דקות או עד שרוב הנוזל נספג. מגניב לטמפרטורת החדר.
שלב 1/4 כוס סוכר וגבינת שמנת בקערה קטנה; הכה עם מיקסר במהירות נמוכה עד מעורבב.
להוסיף ביצה; לנצח עד מעורבב. מקפלים בתערובת תפוח; מכסים ומניחים בצד.
כדי להכין את הבצק, מניחים 1 סדין פילו על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), מעיל קל עם ספריי בישול.
מפזרים את הפילו עם 2 כפיות פירורי קרקר גרהם ו 1 כפית סוכר. חזור על השכבות פעמיים, המסתיים בפירורים ובסוכר.
חותכים פילו מחסנית לאורכו לתוך 6 (2 3/4 אינץ ' רחב) רצועות באמצעות סכין חדה. כפית 1 מעוגלת של תערובת תפוחים 1/2 אינץ ' מסוף כל פס פילו.
מגלגלים כל רצועה, מתחילים עם סוף תערובת תפוח; מניחים את הרצועות, הצדדים התפר למטה, על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול, וקל מעיל כל גליל עם ספריי בישול. חזור על ההליך עם פילו הנותרים, פירורים, סוכר, ותערובת תפוחים.
כדי להכין את ציפוי, לשלב 1 1/2 כפיות סוכר 1/2 כפית קינמון; מפזרים באופן שווה על לחמניות פילו.
אופים ב 350 במשך 10 דקות, להתקרר על מתלה תיל.