קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות7
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רולדת מקרל מעושן

רולדת מקרל מעושן
המתכון מעושן מקרל רולדה יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 40 דקות. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 679 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם מיץ לימון, קנולה, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קסדייה קינוח שוקולד פטל # Choctoberfest כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: Scandi מעושן מקרל על שיפון, סלמון מעושן Roulade, ו סלמון מעושן Roulade.

הוראות

1
שים את כל הביצים והחלמונים, חרדל, וקצת מלח בקערה גדולה ומועכים אותם היטב together.To הדבק הזה, להוסיף את מיץ לימון ולאחר מכן את השמן, טיפה אחר טיפה, כאילו עושה מיונז.סיים את הרוטב על ידי הוספת עשבי תיבול קצוצים, צלפים, cornichons. תטעם ותתקן את התיבול.Roulade: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו חמאה 15 על ידי 10.25, מגש גיליון עמוק 1 אינץ ' עם נייר קלף. חמאה הנייר, אבק עם קמח, לנצל את העודף. ממיסים את החמאה בסיר קטן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
GherkinsGherkins
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 3 דקות. בהדרגה להקציף בחלב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מעבירים לקערה גדולה ומקציפים בחלמונים, אחד בכל פעם. מתבלים במלח. מקציפים את החלבונים עד פסגות רכות טופס.מערבבים 1/2 של הלבנים לתוך תערובת חלמון לקפל בשאר. ואז לקפל את עירית ו מקרל נפנף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
מקרלמקרל
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים את הבלילה לתחתית המחבת מוכנה להחליק בעדינות עם מרית מתכת.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מעבירים לתנור ומבשלים עד מוזהב ומוצק למגע, כ -10 דקות. כסו את ספוג הביצים עם פיסת נייר קלף מרוחה בחמאה, בצד החמאה כלפי מטה. מכסים במגבת מטבח לחה והופכים על משטח עבודה. לקלף את הנייר מלמעלה. אפשר לספוג להתקרר. תכין את המיונז. מקציפים את גבינת שמנת עד חלקה לקפל את המיונז, בצל ירוק, שמיר ומיץ לימון.כאשר הספוג הוא מגניב, להפיץ את המילוי ולהשתמש במגבת לגלגל אותו.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
שמירשמיר
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
חותכים לפרוסות 1/2 אינץ ' עם סכין משונן.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
7
מגישים עם רוטב גריביש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקcanolacanola596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצלפים, מנוקזים וקצוציםצלפים, מנוקזים וקצוצים1חבורהטרי chervil, קצוץטרי chervil, קצוץ3(חוֹרֶף)עירית, קצוץעירית, קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקcornichons, מנוקז וקצוץcornichons, מנוקז וקצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת1(חוֹרֶף)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמיר, קצוץשמיר, קצוץ1(יכול להיות או להרחיק)חרדל יבשחרדל יבש12 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם4largesביצים, מופרדותביצים, מופרדות6(חוֹרֶף)קמח לכל מטרה, ועוד לאבק את המחבתקמח לכל מטרה, ועוד לאבק את המחבת1קבוצותטרגון טרי, קצוץטרגון טרי, קצוץ2חלמונים מבושלים היטבחלמונים מבושלים היטב4ביצים קשותביצים קשות1(חוֹרֶף)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון2(חוֹרֶף)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון2(יכול להיות או להרחיק)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מקרל מעושןמקרל מעושן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיונז תוצרת ביתמיונז תוצרת בית1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח לפי הטעםמלח לפי הטעם4(חוֹרֶף)בצל ירוק, קצוץבצל ירוק, קצוץ5(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב מלא, מחומםחלב מלא, מחומם

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.