המתכון מעושן מקרל רולדה יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 40 דקות. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 679 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם מיץ לימון, קנולה, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קסדייה קינוח שוקולד פטל # Choctoberfest כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: Scandi מעושן מקרל על שיפון, סלמון מעושן Roulade, ו סלמון מעושן Roulade.
הוראות
1
שים את כל הביצים והחלמונים, חרדל, וקצת מלח בקערה גדולה ומועכים אותם היטב together.To הדבק הזה, להוסיף את מיץ לימון ולאחר מכן את השמן, טיפה אחר טיפה, כאילו עושה מיונז.סיים את הרוטב על ידי הוספת עשבי תיבול קצוצים, צלפים, cornichons. תטעם ותתקן את התיבול.Roulade: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו חמאה 15 על ידי 10.25, מגש גיליון עמוק 1 אינץ ' עם נייר קלף. חמאה הנייר, אבק עם קמח, לנצל את העודף. ממיסים את החמאה בסיר קטן על חום בינוני-גבוה.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 3 דקות. בהדרגה להקציף בחלב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מעבירים לקערה גדולה ומקציפים בחלמונים, אחד בכל פעם. מתבלים במלח. מקציפים את החלבונים עד פסגות רכות טופס.מערבבים 1/2 של הלבנים לתוך תערובת חלמון לקפל בשאר. ואז לקפל את עירית ו מקרל נפנף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריות
מקרל
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים את הבלילה לתחתית המחבת מוכנה להחליק בעדינות עם מרית מתכת.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מעבירים לתנור ומבשלים עד מוזהב ומוצק למגע, כ -10 דקות. כסו את ספוג הביצים עם פיסת נייר קלף מרוחה בחמאה, בצד החמאה כלפי מטה. מכסים במגבת מטבח לחה והופכים על משטח עבודה. לקלף את הנייר מלמעלה. אפשר לספוג להתקרר. תכין את המיונז. מקציפים את גבינת שמנת עד חלקה לקפל את המיונז, בצל ירוק, שמיר ומיץ לימון.כאשר הספוג הוא מגניב, להפיץ את המילוי ולהשתמש במגבת לגלגל אותו.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.