קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
פסטיבל האוכל השחור: הרפתקה קולינרית שאין כמותה
פסטיבל האוכל השחור: הרפתקה קולינרית שאין כמותה
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות

רולדת קרם מנדרינה

רולדת קרם מנדרינה
רולדת קרם מנדרינה היא מתכון אירופאי שמגיש 12. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-4 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 228 קלוריות. תמורת 38 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-30 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו תמצית וניל, מיץ קלמנטינות, קליפת תפוז מסוכרה ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 12%, וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טארטלטים מנדרינה-תמרים עם קצפת חמאה וגרניטה מנדרינה, רולדת קרם תותים ורולדת שוקולד עם קרם משמש.

הוראות

1
מניחים חלבונים בקערה קטנה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מרפד 15x10x1-in משומן. תבנית אפייה עם נייר שעווה ולשמן את הנייר; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים תנור ל-375 מעלות. בקערה גדולה מקציפים חלמונים עד לקבלת צבע לימון. מקציפים בהדרגה 1/3 כוס סוכר. מערבבים פנימה את המיץ, השמן, קליפת המנדרינה והוניל. מנפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח יחד פעמיים; מוסיפים בהדרגה לתערובת החלמונים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
מנדרינהמנדרינה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מוסיפים קרם טרטר לחלבונים; עם מקציפים נקיים, מקציפים במהירות בינונית רק עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 1 כף בכל פעם, על רמה גבוהה עד שהוא נוקשה אך לא יבש. מקפלים רבע מהחלבונים לבלילה, ואז מקפלים פנימה את שאר החלבונים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
מורחים לתבנית מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים 10-12 דקות או עד שהעוגה חוזרת כשנוגעים בה קלות. מצננים 5 דקות. הופכים את העוגה על מגבת מטבח מאובקת בסוכר קונדיטורים. קלף בעדינות נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מגלגלים עוגה בסגנון ג'לי-רול מגבת, החל מהצד הקצר. מצננים לחלוטין על רשת.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
7
למילוי, בקערה קטנה, מקציפים את השמנת עד לשיאים רכים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים סוכר קונדיטורים, קליפת קלמנטינות וקליפת תפוז מסוכרה. פרוס עוגה; מורחים את המילוי על העוגה עד למרחק של 1 אינץ' מהקצוות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קליפת תפוז מסוכרתקליפת תפוז מסוכרת
מנדרינהמנדרינה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
9
מגלגלים שוב.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
10
מניחים על מגש עם צד התפר כלפי מטה.
11
מקררים לפחות שעתיים. רגע לפני ההגשה מפדרים בסוכר קונדיטורים. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב

יין מומלץ: ריזלינג, Dornfelder

ניתן לשלב את רולאדן עם ריזלינג ודורנפלדר. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו דורנפלדר הולך טוב עם בשר בקר ובשר ציד. אתה יכול לנסות את טרפתן מרלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-34 דולר לבקבוק.
טרפתן מרלו
טרפתן מרלו
על האף, תווים פרחוניים של סיגלית כתוש מובילים את הדרך לניחוחות פירות כהים של דובדבנים שחורים, שזיפים בשלים ופטל שחור של הקיץ. ניחוחות מורכבים שממשיכים להתפתח בכוס. בחיך, היין מובנה ומאוזן היטב, מציע טעמים של פטל שחור ושזיף, עם רמז של שוקולד מריר ועור משובח. תחושת הפה מלאה ועשירה, עם טאנינים קטיפתיים רכים שממשיכים דרך היינות לטווח ארוך טעים עם ברווז, עוף על האש, שקדי חזיר מזוגגים בדובדבנים, מנות בקר וטלה, פסטות על בסיס עגבניות ופיצה זיתים שחורים ופטריות. 89% מרלו, 8% מלבק, 2% קברנה פרנק, 1% קברנה סוביניון