רולי-פולי סנטה
ניתן להכין את המתכון של רולי-פולי סנטה בערך 1 שעה ו 15 דקות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 474 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול מאוד. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך להדביק צבעי מאכל, שוקולד צ' יפס, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 11%, וזה די רע. מתכונים דומים: אפל רולי-פולי, אפל רולי פולי, ו בלקברי רולי-פולי.
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה.
מוסיפים חלב ווניל; מערבבים היטב.
מוסיפים קמח ומערבבים היטב.
הסר 1-3 / 4 כוסות בצק; גוון אדום. מעצבים בצק לבן ל -12 כדורים, 3/4 אינץ'. כל אחד, ו 60 כדורים, 1/4 אינץ'. כל אחד. מעצבים בצק אדום ל -12 כדורים, 1 אינץ'. כל אחד, ו 60 כדורים, 1/2 אינץ'. כל אחד.
מקם את 1 אינץ'. כדורים אדומים על שני ניירות אפייה לא משומנים לגוף של 12 סנטה; משטחים ל-1/2 אינץ'. עובי. צרף 3/4 אינץ'. כדורים לבנים לראשים; משטחים ל-1/2 אינץ'. עובי. צרף ארבעה 1/2 אינץ'. כדורים אדומים לכל סנטה על הידיים והרגליים. צרף 1/4 אינץ'. כדורים לבנים לקצות הידיים והרגליים לידיים ולרגליים.
צורה שנותרה 1/2 אינץ'. כדורים אדומים לכובעים. צרף 1/4-ב הנותרים. כדורים לבנים לקצות כובעים.
מניחים שוקולד צ ' יפס הפוך לעיניים ולכפתורים.
אופים בחום של 325 למשך 12-15 דקות או עד להתייצבות. מצננים 10 דקות; מוציאים בזהירות מהמחבתות למתלים (העוגיות יהיו שבירות).
לציפוי, שלבו קיצור ווניל בקערה קטנה; מערבבים היטב. בהדרגה להוסיף 1-1 / 3 כוסות סוכר ממתקים; להוסיף 1 כף חלב. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר והחלב.
צינור להקה של הדובדבן על כובע, חפתים על ידיים ורגליים, ולמטה בחזית ובתחתית של מעיל. מערבולות צינור של הדובדבן על קצה הכובע ועל זקן.
מפזרים ללא פנינים ופניני סוכר מעל ציפוי על כובע וזקן.
מורחים שוקולד מומס למגפיים.
הניחו לעמוד עד להתייצבות.