קושימומחה
מוכן ב1 ש, 7 דק.
מנות42
ציון בריאות3
מגזין

רולס בית פארקר

רולס בית פארקר
לחמניות בית פארקר יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 42 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 116 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. אם יש לך סוכר, ביצה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 7 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. מתכונים דומים: רולס בית פארקר, רולס בית פארקר, ו רולס בית פארקר.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה גדולה, לשלב 2 1/4 כוסות קמח, סוכר, מלח, ושמרים; להוסיף 1/2 כוס מרגרינה או חמאה (1 מקל). עם מיקסר במהירות נמוכה, בהדרגה לשפוך 2 כוסות מים ברז חם (120 מעלות F עד 130 מעלות F.) לתוך מרכיבים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
3
להוסיף ביצה; להגדיל את המהירות בינונית; לנצח 2 דקות, קערת גירוד עם מרית גומי. לנצח 3/4 כוס קמח או מספיק כדי להפוך את הבלילה עבה; להמשיך להכות 2 דקות, מדי פעם גירוד קערה. עם כפית, מערבבים מספיק קמח נוסף (כ 2 1/2 כוסות) כדי להפוך את הבצק רך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
קערהקערה
4
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 10 דקות, עובד יותר קמח (כ 1/2 כוס) תוך לישה. לעצב את הבצק לכדור ולמקם בקערה גדולה משומנת, מתהפך כך העליון של הבצק משומן. מכסים במגבת; לתת לעלות במקום חם (80 עד 85 מעלות F.) עד הוכפל, על 1 1 1/2 שעות. (הבצק מוכפל כאשר 2 אצבעות לחוצות לבצק להשאיר שקע.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
אגרוף למטה בצק על ידי דוחף את המרכז או בצק באגרוף, ולאחר מכן דוחף את הקצוות של הבצק למרכז. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קלות לעשות כדור חלק, לכסות עם קערה במשך 15 דקות, ולתת לבצק לנוח.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
ב 17 1/4 אינץ ' על ידי 11 1/2 אינץ מחבת קלייה, על אש נמוכה, להמיס הנותרים 1/2 כוס מרגרינה או חמאה; הטיה פאן כדי גריז תחתון.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
8
על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח, בצק רול 1/2 אינץ ' עבה. עם מקורנת 2 3/4 אינץ ' חותך עגול, לחתוך בצק לתוך עיגולים. החזקת עיגול בצק בקצה, לטבול את שני הצדדים לתוך מרגרינה מותכת או מחבת חמאה; לקפל במחצית. מסדרים בצק מקופל בשורות במחבתות, כל אחד כמעט נוגע בשני. מכסים את המחבת במגבת; לתת לבצק לעלות במקום חם עד הוכפל, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
גלולגלול
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
מחבתמחבת
9
אופים לחמניות במשך 15 עד 18 דקות עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור