תרנגול הודו מזוגג רום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 10 מנות עם 1698 קלוריות, 165 גרם חלבון, ו 66 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 54% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פטריות מוקפצות, טורקיה, סלרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: גלידת רום טבעת אננס בגריל # קיץ שבוע, תרנגול הודו מזוגג, ו מולסה-טורקיה מזוגגת.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 2 מחבתות צלייה גדולות עם ידיות ומדפי וי מדחום לקריאה מיידית 2 (2 ליטר) מנות קדירה קערת ערבוב גדולה במיוחד
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
כרוב סגול, פרוס דק
תערובת עוגה טבעית
רוטב חם שמן שומשום
3
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ממיסים 4 כפות מהחמאה.
מעבירים לקערת ערבוב גדולה וזורקים עם פטרוזיליה, מרווה, ערמונים, תפוחים, חמוציות מיובשות, פטריות ולחם.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות
ערמונים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 כוס שומן חזיר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1-1/2 כוסות בירה
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
7
יוצקים מעל ביצים, ציר ושאר 12 כפות חמאה מומסת, מתבלים במלח ופלפל וזורקים שוב היטב. אם המילוי יבש מדי להוסיף קצת יותר מלאי או מים. זה לא צריך להיות רווי או רטוב, אם כי.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזה
8
מניחים את ההודו על רשת בתבנית צלייה. משפשפים את פתח החלל במלח ופלפל. בעזרת האצבעות, הפרד בזהירות כמה שיותר מעור ההודו מהשד, ככל שתוכל, ונסה לא לנקב חורים בעור תוך כדי תנועה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
9
בקערת ערבוב קטנה מערבבים יחד 8 כפות מהחמאה המרוככת עם 1 כוס הסוכר החום. מרחים כמחצית מתערובת החמאה והסוכר המרוככת על השד מתחת לעור. משפשפים את תערובת החמאה והסוכר שנותרה על כל ההודו.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מיץ לימון, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
10
ממלאים את ההודו באופן רופף במילוי הערמונים שהתקרר. אם יש מלית נוספת לאפות אותו בתבנית אפייה בחמאה ליד טורקיה בתנור.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
צולים את ההודו הממולא כ -3 עד 3 1/2 שעות, צולים לעיתים קרובות במהלך השעה האחרונה של הבישול עם זיגוג הרום החמאה, או עד שמדחום קריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של רגל ההודו רושם 155 מעלות צלזיוס; זה ימשיך לבשל עוד 20 דקות בערך מהתנור. אם עור ההודו מתחיל להחשיך מדי, אוהל אותו בנייר כסף בזמן שהוא צולה.
מרכיבים שתצטרך
רום בחמאה
רגל תרנגול הודו
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
בזמן שההודו מתבשל, בסיר קטן שלבו את 8 כפות החמאה הנותרות עם 1 כוס הסוכר החום, קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון טרי, רום כהה ומעט מלח ופלפל. מביאים לרתיחה ואז מורידים ומבשלים במשך 10 דקות עד שהם מסמיכים מעט וסירופ דמוי, תוך ערבוב לעיתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחון
פפרונצ'יני, לקישוט
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כָּתֵף
רום כהה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
13
העבירו את ההודו ללוח גילוף למנוחה ואוהל רופף בנייר כסף והניחו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
14
מברישים את החלק החיצוני של ההודו בתערובת סירופ כדי לקבל מראה מזוגג.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק