רומאקי
אם יש לך חומץ, סוכר, חתיכות אננס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו Rumaki, Rumaki, ו Rumaki Polynesian (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את רוטב הסויה, חומץ, וסוכר יחד בקערה עד הסוכר הוא מומס לחלוטין; לשפוך למחבת גדולה במקום על חום בינוני. מבשלים את כבדי העוף ברוטב עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, כ -15 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C). חותכים את הכבדים לחתיכות בגודל ביס.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מניחים חתיכה אחת של כבד, ערמון מים, וחתיכת אננס על חתיכת בייקון ולאבטח את עטיפת הבייקון עם קיסם על ידי החדרת דרך כל החומרים.
מניחים על מגש אפייה, וחוזרים עד שכל המרכיבים נעטפים.
אופים בתנור שחומם מראש על המדף השני עד הבייקון הוא פריך, על 5 דקות.