קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות68
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רומסקו שרימפס ואגוזי לוז מוקפצים

רומסקו שרימפס ואגוזי לוז מוקפצים
מתכון שרימפס מוקפץ ו רומסקו אגוזי לוז מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מרהיב חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 561 קלוריות. זה עובד טוב כמו רוטב. אם יש לך חומץ שרי, שום, מלח גס ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו הליבוט מוקפץ עם רוטב רומסקו, רוטב רומסקו – פלפל אדום ספרדי ורוטב אגוזים (או שקדים) - צמחוני, טבעוני וללא גלוטן, ו שרימפס עם רוטב רומסקו (מתכונים דומים).

הוראות

1
הצמד את הגבעולים מהפלפלים Nyora. לנער ולהשליך את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
2
שים את Nyoras בקערה חסינת חום לכסות עם 2 כוסות מים רותחים. הגדר צלחת קטנה על גבי כדי לשמור על הפלפלים שקועים ולתת לשבת עד שהתרכך, כ -20 דקות. תשליך את הנוזל השריית. תניח את הפלפלים בצד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
צולים את הפלפלים האדומים: על הכיריים, מחזיקים את הפלפלים עם מלקחיים מעל צורב פתוח, הופכים אותם עד שהם מושחרים באופן אחיד, כ -3 עד 5 דקות. (לחלופין, לשים את הפלפלים על תבנית אפייה לצלות בתנור ב 232° עד העורות להיות חום ולשחרר, על 30 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
מעבירים לקערה ומכסים בחוזקה בניילון נצמד במשך 15 דקות, ומאפשרים להם קיטור וקריר מעט. מקלפים את הקליפות מהפלפלים, מסירים את הזרעים ומניחים את הפלפלים בצד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
חום 2 כפות של שמן זית במחבת קטנה על חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף את אגוזי לוז ומבשלים, רועד את המחבת כמה פעמים, עד שחום קל, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מסננים את אגוזי לוז ולתת להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
7
הסר כמה שיותר ציפוי נייר על האגוזים ככל האפשר. זרוק את השמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1
מערבבים את Nyoras, פלפלים אדומים קלויים, אגוזי לוז, פירורי לחם, שום, עגבניות, חומץ שרי, ו 1/2 כוס שמן זית בקערה של מעבד מזון. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל ודופק עד טהורים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
חומץ שריחומץ שרי
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מעבירים למכל פלסטיק קטן, מכסים ומקררים עד הצורך. את romesco ניתן לעשות יום קדימה, כל הזמן מכוסה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
RomescoRomesco
3
מחממים את שמן הזית 1/4 כוס הנותרים במחבת ישרה גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את השרימפס, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים עד שהשרימפס הופך לורוד והופך מוצק, בערך 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
חממו את רוטב הרומסקו הקר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
מעבירים את השרימפס למגש הגשה ומגישים את רוטב romesco בצד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
7
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8
Reprinted עם רשות מן הקציר כדי
9
חום: בישול עם שפים, חקלאים ואומנים של אמריקה על ידי דריל אסטרין וקלי Kochendorfer, © 2010 The Taunton Press.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק. זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה