רומסקו שרימפס ואגוזי לוז מוקפצים
מתכון שרימפס מוקפץ ו רומסקו אגוזי לוז מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מרהיב חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 561 קלוריות. זה עובד טוב כמו רוטב. אם יש לך חומץ שרי, שום, מלח גס ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו הליבוט מוקפץ עם רוטב רומסקו, רוטב רומסקו – פלפל אדום ספרדי ורוטב אגוזים (או שקדים) - צמחוני, טבעוני וללא גלוטן, ו שרימפס עם רוטב רומסקו (מתכונים דומים).
הוראות
הצמד את הגבעולים מהפלפלים Nyora. לנער ולהשליך את הזרעים.
שים את Nyoras בקערה חסינת חום לכסות עם 2 כוסות מים רותחים. הגדר צלחת קטנה על גבי כדי לשמור על הפלפלים שקועים ולתת לשבת עד שהתרכך, כ -20 דקות. תשליך את הנוזל השריית. תניח את הפלפלים בצד.
צולים את הפלפלים האדומים: על הכיריים, מחזיקים את הפלפלים עם מלקחיים מעל צורב פתוח, הופכים אותם עד שהם מושחרים באופן אחיד, כ -3 עד 5 דקות. (לחלופין, לשים את הפלפלים על תבנית אפייה לצלות בתנור ב 232° עד העורות להיות חום ולשחרר, על 30 דקות.)
מעבירים לקערה ומכסים בחוזקה בניילון נצמד במשך 15 דקות, ומאפשרים להם קיטור וקריר מעט. מקלפים את הקליפות מהפלפלים, מסירים את הזרעים ומניחים את הפלפלים בצד.
חום 2 כפות של שמן זית במחבת קטנה על חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף את אגוזי לוז ומבשלים, רועד את המחבת כמה פעמים, עד שחום קל, על 4 דקות.
מסננים את אגוזי לוז ולתת להתקרר מעט.
הסר כמה שיותר ציפוי נייר על האגוזים ככל האפשר. זרוק את השמן.
מערבבים את Nyoras, פלפלים אדומים קלויים, אגוזי לוז, פירורי לחם, שום, עגבניות, חומץ שרי, ו 1/2 כוס שמן זית בקערה של מעבד מזון. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל ודופק עד טהורים לחלוטין.
מעבירים למכל פלסטיק קטן, מכסים ומקררים עד הצורך. את romesco ניתן לעשות יום קדימה, כל הזמן מכוסה במקרר.
מחממים את שמן הזית 1/4 כוס הנותרים במחבת ישרה גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים את השרימפס, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים עד שהשרימפס הופך לורוד והופך מוצק, בערך 1 עד 2 דקות לכל צד.
חממו את רוטב הרומסקו הקר.
מעבירים את השרימפס למגש הגשה ומגישים את רוטב romesco בצד.
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד
Reprinted עם רשות מן הקציר כדי
חום: בישול עם שפים, חקלאים ואומנים של אמריקה על ידי דריל אסטרין וקלי Kochendorfer, © 2010 The Taunton Press.