קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות68
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רומסקו שרימפס ואגוזי לוז מוקפצים

רומסקו שרימפס ואגוזי לוז מוקפצים
מתכון שרימפס מוקפץ ו רומסקו אגוזי לוז מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מרהיב חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 561 קלוריות. זה עובד טוב כמו רוטב. אם יש לך חומץ שרי, שום, מלח גס ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו הליבוט מוקפץ עם רוטב רומסקו, רוטב רומסקו – פלפל אדום ספרדי ורוטב אגוזים (או שקדים) - צמחוני, טבעוני וללא גלוטן, ו שרימפס עם רוטב רומסקו (מתכונים דומים).

הוראות

1
הצמד את הגבעולים מהפלפלים Nyora. לנער ולהשליך את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
סוכר אדום גססוכר אדום גס
2
שים את Nyoras בקערה חסינת חום לכסות עם 2 כוסות מים רותחים. הגדר צלחת קטנה על גבי כדי לשמור על הפלפלים שקועים ולתת לשבת עד שהתרכך, כ -20 דקות. תשליך את הנוזל השריית. תניח את הפלפלים בצד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
צולים את הפלפלים האדומים: על הכיריים, מחזיקים את הפלפלים עם מלקחיים מעל צורב פתוח, הופכים אותם עד שהם מושחרים באופן אחיד, כ -3 עד 5 דקות. (לחלופין, לשים את הפלפלים על תבנית אפייה לצלות בתנור ב 232° עד העורות להיות חום ולשחרר, על 30 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
מעבירים לקערה ומכסים בחוזקה בניילון נצמד במשך 15 דקות, ומאפשרים להם קיטור וקריר מעט. מקלפים את הקליפות מהפלפלים, מסירים את הזרעים ומניחים את הפלפלים בצד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
חום 2 כפות של שמן זית במחבת קטנה על חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף את אגוזי לוז ומבשלים, רועד את המחבת כמה פעמים, עד שחום קל, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מסננים את אגוזי לוז ולתת להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
7
הסר כמה שיותר ציפוי נייר על האגוזים ככל האפשר. זרוק את השמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1
מערבבים את Nyoras, פלפלים אדומים קלויים, אגוזי לוז, פירורי לחם, שום, עגבניות, חומץ שרי, ו 1/2 כוס שמן זית בקערה של מעבד מזון. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל ודופק עד טהורים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חומץ שריחומץ שרי
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מעבירים למכל פלסטיק קטן, מכסים ומקררים עד הצורך. את romesco ניתן לעשות יום קדימה, כל הזמן מכוסה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
RomescoRomesco
3
מחממים את שמן הזית 1/4 כוס הנותרים במחבת ישרה גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את השרימפס, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים עד שהשרימפס הופך לורוד והופך מוצק, בערך 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
חממו את רוטב הרומסקו הקר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6
מעבירים את השרימפס למגש הגשה ומגישים את רוטב romesco בצד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
7
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
8
Reprinted עם רשות מן הקציר כדי
9
חום: בישול עם שפים, חקלאים ואומנים של אמריקה על ידי דריל אסטרין וקלי Kochendorfer, © 2010 The Taunton Press.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק. זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה