רוסטביף ברוטב פטרוזיליה חריף
רוסטביף עם רוטב עגבניות פטרוזיליה חריף הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 510 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שיני שום, פלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו פלאקי הונגרי (פנקייק תפוחי אדמה עם רוטב עגבניות-בקר חריף), פלטת רוסטביף עם רוטב צ'ילי, אגוז אורן ופטרוזיליה, ו מבשלים את הספר: 'סלמון צלוי עם שומר, פטרוזיליה ועגבנייה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הצלי בשר, מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
מתבלים את הבשר במלח ופלפל. מתבלים את העגבניות במלח, פלפל ועשבי תיבול דה פרובנס.
מניחים מחבת צלייה בינונית, כבדה או תנור הולנדי על חום גבוה.
מחממים את שמן הזית. לצרוב את הבשר על חום גבוה מכל הצדדים. כבה את החימום.
מניחים את העגבניות המתובלות סביב הבשר הצרוב ומניחים את המחבת בתנור. צלוי עד מדחום בשר קורא 130 מעלות F. עבור נדיר בינוני, 135 עבור בינוני, על 30 עד 40 דקות. קח את הצלי מהתנור, אוהל רופף עם נייר, ולתת לנוח במשך 10 עד 15 דקות. הטמפרטורה הפנימית של הבשר צריך לעלות 5 מעלות F יותר ואת המיצים יהיה להפיץ מחדש לתוך הצלי.
כדי להפוך את הרוטב, מניחים את הפטרוזיליה ושום במעבד מזון ודופק עד הפטרוזיליה קצוצה דק.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, מלח, חומץ יין אדום ואת העגבניות הקלויות מן מחבת הבשר ומעבדים עד מחית.
מוסיפים את שמן הזית בזרם יציב כשהמכונה פועלת.
כדי לשרת, פרוס את הצלי ומניח על מגש הגשה.
מגישים את הרוטב שנותר בקערה קטנה לצד.