צדפות רוקפלר דורש בסביבה 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון pescatarian ו דל פחמימות, יש 228 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-260 היו אומרים שזה פגע במקום. . אם יש לכם צדפות שלא נפתחו, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צדפות רוקפלר, צדפות רוקפלר, ו צדפות רוקפלר.
הוראות
1
צדפות נקיות, ולמקם בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
יוצקים בירה ומספיק מים כדי לכסות צדפות; מוסיפים 2 שיני שום, מלח מתובל, ופלפלים. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
מלח מתובל
פלפל
צדפות
מים
בירה
3
הסר מחום, ניקוז, וקריר.
4
ברגע שצדפות מתקררות, להתנתק ולהשליך את המעטפת העליונה. מסדרים את הצדפות על תבנית אפייה. מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C.)
מרכיבים שתצטרך
צדפות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
5
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מבשלים בצל ושום בחמאה עד רך. להפחית את החום נמוך, ומערבבים תרד, מונטריי ג ' ק, פונטינה, ומוצרלה. מבשלים עד גבינה נמסה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בחלב, ומתבלים במלח ופלפל. רוטב כפית על כל צדפה, רק ממלא את הקליפה.