קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

רזה למטה-פשטידת עוף

רזה למטה-פשטידת עוף
פשטידת עוף מוגזת עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך בצל פנינה, פטריות כפתור, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס 4 (8-אונקיה) ramekins עם תרסיס שמן זית ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן זיתתרסיס שמן זית
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
שים את חזה העוף בסיר בינוני, להוסיף את המרק (זה צריך רק לכסות את העוף), ולהביא לרתיחה. מכסים, הופכים את החום נמוך מאוד, ומבשלים את העוף בעדינות עד רק המשרד למגע, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
עוף שלםעוף שלם
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר עוף מן המרק שומר את המרק. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס או לקצוץ את העוף לחתיכות בגודל ביס גדול, להשליך את העצמות. (אם חלק מהחתיכות עדיין קצת ורודות, אל תדאגו, זה מסיים את הבישול בעוגה.)
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מרקמרק
4
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מחממים את השמן במחבת כבדה שאינה מקל על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הגזרים, פטריות, סלרי, לפת, מתבלים במלח, לפי הטעם ומבשלים עד שהירקות חומים קלות, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
פטריותפטריות
גזרגזר
לפתלפת
סלריסלרי
מלחמלח
7
מוסיפים את הבצלים ומבשלים על 1 דקה יותר. מערבבים את הקמח לתוך הירקות ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
בצלבצל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
8
יוצקים את מרק העוף השמור ומקציפים עד שזה מגיע לרתיחה. להפחית את החום מעט ומבשלים, חשוף, עד עבה, על 5 עד 6 דקות. מערבבים את פטרוזיליה עוף, שמיר, גרידת לימון, פלפל ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
גרידת לימוןגרידת לימון
עוף שלםעוף שלם
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
שכבה 3 יריעות של בצק פילו על סביבת העבודה, ריסוס עם תרסיס שמן זית בין כל שכבה. בשכבה האחרונה מפזרים יותר מלח ופלפל, ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן זיתתרסיס שמן זית
מלח ופלפלמלח ופלפל
מאפה פילומאפה פילו
פפריקהפפריקה
10
חותכים גיליונות לשניים, לרוחב, מחסנית כדי להפוך 6 שכבות.
11
חותכים 4 סיבובים מתוך פילו עם מספריים או סכין קילוף שמתאים בנוחות לתוך הפתיחה של כל ramekin. מחלקים מילוי עוף באופן שווה בין ramekins ומניחים את סיבובים פילו על גבי.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מספריים מטבחמספריים מטבח
סכיןסכין
12
אופים עד מבעבע, עוף מבושל דרך ואת הקרום הוא פריך וזהוב חום, על 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור