רטובים: רוטב פלפל ירוק
הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו סטייקים צרובים ורוטב פלפל ירוק עם תפוחי אדמה קלויים ושעועית ירוקה, פלפל ירוק-רוטב ברנדי, ו עוף ברוטב פלפל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
לאחר הסרת סטייקים מחבת, להפוך חום גבוה, להוסיף שמן זית וחום עד מנצנץ.
מוסיפים שאלוט ומבשלים עד מרכך קל השחמה, על 2-3 דקות.
מוסיפים מלאי בשר ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות משחימים את החלק התחתון של מחבת עם כף.
בואו להרתיח עד מופחת סביב 1/4 כוס, על 10 דקות.
מוסיפים שמנת כבדה, ברנדי, יין אדום ופלפל ירוק ומבשלים עד שהתעבה מעט, כ -3 דקות.
מוסיפים קורנית ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם; להשתמש מיד.
מרכיבים
2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי בשר4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קורטים ציפורן טחון1(יכול להיות או להרחיק)טימין טרי קצוץ2(חוֹרֶף)פלפל ירוק במי מלח, מנוקז1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר, לפי הטעם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות4ריבס, קצוץ טרי או קפואפאן עם הנותרים מחבב לאחר סטייקים צורבים2(חוֹרֶף)אבקת זרעי אהבה3(חוֹרֶף)שאלוט קצוצים דק