קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

רטטוי טיאן מתוך ספר הבישול של השוק הצרפתי

רטטוי טיאן מתוך ספר הבישול של השוק הצרפתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל רטטוי טיאן מ 'בשוק הצרפתי Cookbook. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 6 . מנה אחת מכילה 200 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אם יש לכם טימין, בצל כל אחד), עלי מרווה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו טרטר אצות מ - ' the French Market Cookbook, פסטה צנון למעלה מתוך ' ספר הבישול של השוק הצרפתי, ו קישואים ומשמש Socca טארט מתוך ' ספר הבישול בשוק הצרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שעה לפני שאתה מתכנן לבשל, מלח את החצילים כדי להסיר כל שמץ של מרירות: באמצעות פורס מנדולינה או סכין חדה מאוד, לחתוך את החצילים לחצות לתוך 1/8 אינץ '(3 מ " מ) סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
שים אותם במסננת, מפזרים 1 כפית מלח, ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
תן לנוח 1 שעה כדי לאפשר חלק מהלחות להיגרר מתוך הפרוסות. להתייבש עם מגבת מטבח נקייה.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
מעבירים לקערה ומפזרים 1 כפית של herbes de Provence.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
חותכים את הקישואים והעגבניות לרוחב לתוך 1/8 אינץ '(3 מ " מ) סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
6
מניחים בשתי קערות נפרדות ומפזרים כל אחד עם 1/2 כפית מלח ו 1 כפית של herbes דה פרובנס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מחממים התנור ל 350° F (175° C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
שמן קל 8×10 אינץ '(20×25 ס " מ) זכוכית או צלחת אפייה קרמיקה. לפזר את הבצל פרוס באופן שווה על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
מפזרים 1/4 כפית מלח ומגע של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
סדר שורה של פרוסות עגבניות חופפות לאורך צד אחד של המנה. לארוז אותם בחוזקה, כך שהם כמעט זקופים.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
11
מפזרים קצת מרווה ושום. בצע עם שורה של חצילים חופפים פרוסות ולאחר מכן שורה של פרוסות קישואים, מפזרים כל אחד עם קצת מרווה ושום כמו שאתה הולך. חזור על הדפוס עד שמילאת את המנה והשתמשת בכל הירקות, אריזת שורות הירקות יחד בחוזקה רבה. אם יש לך ירקות שנותרו בסוף, להחליק אותם בין עמיתיהם כדי בשר את השורות שנראה כי צריך את זה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
שום גויה®שום גויה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
12
טפטוף עם 3 כפות שמן זית, לכסות באופן רופף עם נייר, ואופים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
13
הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 ° F (220°C) ואופה במשך 30 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
הסר את רדיד ואופים עד הירקות רכים ואת הקצוות של פרוסות הירקות משחימים באופן מעורר תיאבון, על עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
15
מגישים חם, בטמפרטורת החדר, או מקורר.