קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

רטטוי טיאן מתוך ספר הבישול של השוק הצרפתי

רטטוי טיאן מתוך ספר הבישול של השוק הצרפתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל רטטוי טיאן מ 'בשוק הצרפתי Cookbook. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 6 . מנה אחת מכילה 200 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אם יש לכם טימין, בצל כל אחד), עלי מרווה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו טרטר אצות מ - ' the French Market Cookbook, פסטה צנון למעלה מתוך ' ספר הבישול של השוק הצרפתי, ו קישואים ומשמש Socca טארט מתוך ' ספר הבישול בשוק הצרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שעה לפני שאתה מתכנן לבשל, מלח את החצילים כדי להסיר כל שמץ של מרירות: באמצעות פורס מנדולינה או סכין חדה מאוד, לחתוך את החצילים לחצות לתוך 1/8 אינץ '(3 מ " מ) סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
שים אותם במסננת, מפזרים 1 כפית מלח, ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
תן לנוח 1 שעה כדי לאפשר חלק מהלחות להיגרר מתוך הפרוסות. להתייבש עם מגבת מטבח נקייה.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
מעבירים לקערה ומפזרים 1 כפית של herbes de Provence.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
חותכים את הקישואים והעגבניות לרוחב לתוך 1/8 אינץ '(3 מ " מ) סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
6
מניחים בשתי קערות נפרדות ומפזרים כל אחד עם 1/2 כפית מלח ו 1 כפית של herbes דה פרובנס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מחממים התנור ל 350° F (175° C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
שמן קל 8×10 אינץ '(20×25 ס " מ) זכוכית או צלחת אפייה קרמיקה. לפזר את הבצל פרוס באופן שווה על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
9
מפזרים 1/4 כפית מלח ומגע של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
סדר שורה של פרוסות עגבניות חופפות לאורך צד אחד של המנה. לארוז אותם בחוזקה, כך שהם כמעט זקופים.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
11
מפזרים קצת מרווה ושום. בצע עם שורה של חצילים חופפים פרוסות ולאחר מכן שורה של פרוסות קישואים, מפזרים כל אחד עם קצת מרווה ושום כמו שאתה הולך. חזור על הדפוס עד שמילאת את המנה והשתמשת בכל הירקות, אריזת שורות הירקות יחד בחוזקה רבה. אם יש לך ירקות שנותרו בסוף, להחליק אותם בין עמיתיהם כדי בשר את השורות שנראה כי צריך את זה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
12
טפטוף עם 3 כפות שמן זית, לכסות באופן רופף עם נייר, ואופים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 ° F (220°C) ואופה במשך 30 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
הסר את רדיד ואופים עד הירקות רכים ואת הקצוות של פרוסות הירקות משחימים באופן מעורר תיאבון, על עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
15
מגישים חם, בטמפרטורת החדר, או מקורר.