רטטוי עם ביצים מטוגנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל רטטוי עם ביצים מטוגנות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. 209 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם עגבניות, ביצים, דלעת קיצית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: רטטוי עם ביצים מקושקשות, ביצים אפויות רטטוי, ו רטטוי עם ביצים אפויות.
הוראות
לזרוק חצילים בקוביות עם קמצוץ טוב של מלח, במקום מסננת ולתת ניקוז בזמן שאתה מכין את החומרים האחרים.
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים, ערבוב, עד רך, כ 6 דקות ולאחר מכן לשטוף חצילים ולהוסיף מחבת. מבשלים ערבוב לעתים קרובות עד חצילים יש השחמה, כ 8 דקות לאחר מכן להוסיף פלפל אדום, פלפל ירוק, סקווש, עלי דפנה, פתיתי פלפל אדום וממשיכים לבשל עד ירקות החלו להתרכך, כ 6 דקות.
מוסיפים עגבניות ומבשלים מכוסים עד שכל הירקות מתרככים והתערובת החלה להתעבות, כ -12 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומסירים מהחום. מערבבים במחצית בזיליקום. מחלקים בין ארבע צלחות הגשה.
חום שנותר שמן עכשיו-מחבת ריקה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים ביצים ומטגנים עד שהלבנים נקבעים והחלמון נוזלי. מעל כל צלחת עם ביצה, העונה עם מלח ופלפל, מפזרים בזיליקום שנותר, ומגישים.
יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Superieur Chateau Larroque בורדו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Chateau Larroque בורדו Superieur]()
Chateau Larroque בורדו Superieur
גוון גארנט כהה בצבע. פירות אדומים, שקדים ואגוזים, עם ניחוח וניל קלוש. ההתקפה קטיפתי משיי, מגלה טעם נעים, מרוכז עם מבנה טוב. טעמים של פירות יבשים, ושילוב של שוש וצלילים קלויים.תערובת: 63% מרלו, 32% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק