תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל רטטוי עם ביצים מטוגנות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. 209 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם עגבניות, ביצים, דלעת קיצית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: רטטוי עם ביצים מקושקשות, ביצים אפויות רטטוי, ו רטטוי עם ביצים אפויות.
הוראות
1
לזרוק חצילים בקוביות עם קמצוץ טוב של מלח, במקום מסננת ולתת ניקוז בזמן שאתה מכין את החומרים האחרים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים בצל ושום ומבשלים, ערבוב, עד רך, כ 6 דקות ולאחר מכן לשטוף חצילים ולהוסיף מחבת. מבשלים ערבוב לעתים קרובות עד חצילים יש השחמה, כ 8 דקות לאחר מכן להוסיף פלפל אדום, פלפל ירוק, סקווש, עלי דפנה, פתיתי פלפל אדום וממשיכים לבשל עד ירקות החלו להתרכך, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
גב שומן חזיר
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורזו או פסטה בצורת אורז
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיפים עגבניות ומבשלים מכוסים עד שכל הירקות מתרככים והתערובת החלה להתעבות, כ -12 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומסירים מהחום. מערבבים במחצית בזיליקום. מחלקים בין ארבע צלחות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
5
חום שנותר שמן עכשיו-מחבת ריקה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיפים ביצים ומטגנים עד שהלבנים נקבעים והחלמון נוזלי. מעל כל צלחת עם ביצה, העונה עם מלח ופלפל, מפזרים בזיליקום שנותר, ומגישים.
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Superieur Chateau Larroque בורדו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.