ריבועי חמאה
ריבועי חמאה הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 10 מנות. תמורת 38 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 456 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-50 יגידו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר חום, קוקוס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כתוספת. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ריבועי חמאת שקדים ושוקולד , ריבועי ליים שקדים וריבועי אגוזי תפוחים .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). חמאה תבנית אפייה בגודל 9x9 אינץ'.
בקערה בינונית מערבבים קמח ו-2 כפות סוכר חום.
חותכים פנימה חמאה עד לקבלת תערובת פירורית. מהדקים לתחתית התבנית המוכנה.
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש. הקרום לא צריך להיות מבושל לחלוטין.
בקערה גדולה מערבבים יחד את הביצים ושארית הסוכר החום.
שלבו את שיבולת השועל, המלח ואבקת האפייה; מערבבים לתוך תערובת הביצים יחד עם הווניל.
מערבבים פנימה צימוקים וקוקוס, אם רוצים.
מפזרים את התערובת באופן שווה על שכבת הפירורים האפויה בחלקה בתבנית.
אופים עוד 20 דקות. מצננים, וחותכים לריבועים.