קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ריבועי טאקו צלחת עמוקה

ריבועי טאקו צלחת עמוקה
מתכון עמוק צלחת טאקו ריבועים מוכן תוך כ 55 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו את אל צ'ילי הזקן, קרם, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ריבועי טאקו צלחת עמוקה, עוגת טאקו מנה עמוקה, ו פיצה טאקו צלחת עמוקה.

הוראות

1
תנור חום כדי 191°. Spray 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. במחבת 8 אינץ', לבשל בשר ובצל מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב; לנקז. מערבבים בתערובת תיבול טאקו עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול טאקותערובת תיבול טאקו
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצלבצל
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
מחבתמחבת
תנורתנור
2
בקערה בינונית מערבבים תערובת ביסקוויק ומים עד לקבלת הבצק הרך. שימוש באצבעות טבול תערובת ביסקוויק, בצק טפיחה בתחתית ו 1/2 אינץ ' עד הצדדים של צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת אפייהתערובת אפייה
בצקבצק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
באותה קערה, מערבבים שמנת חמוצה, מיונז וגבינה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
שכבת בשר, עגבניות וצ ' ילי מעל הבצק; תערובת שמנת חמוצה כפית מעל.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
עגבנייהעגבנייה
בצקבצק
בקרבקר
5
אופים 25 עד 30 דקות או עד הקצוות של הבצק הם חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.