ריבועי מקדמיה קוקוס
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, ריבועי קוקוס מקדמיה עשויים להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 106 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . מתאים ל-16 ומחירו 17 סנט למנה מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. אם יש לכם אבקת אפייה, קוקוס, אגוזי מקדמיה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב בתור מתאמנות, והוא נעשה תוך כ -35 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 10% . ציון זה ניתן לשיפור. נסו ריבועי פאדג' מקדמיה , ריבועי לחם בננה מקדמיה אגוזי מקדמיה , ופאי ליים-קוקוס צונן עם קרום מקדמיה-קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שמנת חמאה וסוכרים. טורפים פנימה ביצה ווניל; לערבב היטב.
מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים פנימה אגוזי מקדמיה.
מורחים לתוך 8 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
אופים בחום של 350 מעלות במשך 15-20 דקות או עד להזהבה.
לציפוי, בקערה קטנה נוספת, מערבבים את הסוכר והחמאה. מערבבים פנימה קוקוס ואגוזי מקדמיה. זרוק את התערובת באופן שווה על גבי הסורגים החמים. מחזירים לתנור וצולים 4 אינץ' מהחום במשך 1-2 דקות או עד שהתערובת מבעבעת. מפזרים מיד שוקולד צ'יפס. אפשר לצ'יפס להתרכך במשך כמה דקות, ואז לפזר על הסורגים. מצננים על רשת.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. NV Saccetto "Zecchino" DOC Brut Wine עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
NV Saccetto "Zcchino" DOC Brut Wine
פרי עשבוני, מלון, אבן