ריבועי עוגת הגבינה של דולצ'ה
, המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 64 מנות. עם 41 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-35 דקות. לך לחנות ותביא את דולצ'ה דה-לצ' ה, ביצים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ריבועי עוגת הגבינה של דולצ'ה, ריבועי עוגת הגבינה של דולצ'ה, ו ריבועי עוגת הגבינה של דולצ'ה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הקרום: לשים מתלה תנור במצב באמצע לחמם מראש תנור ל 325 מעלות f. שורה תחתונה וצדדים של מחבת אפייה מרובע 8 אינץ 'עם 2 גיליונות של רדיד (crisscrossed), משאיר overhang 2 אינץ' על כל הצדדים.
טוחנים קרקרים דק עם סוכר וקמצוץ מלח במעבד מזון. עם מנוע פועל, להוסיף חמאה, מיזוג עד בשילוב. לחץ על תערובת באופן שווה על החלק התחתון של תבנית אפייה.
אופים 10 דקות, ואז להתקרר במחבת על מדף 5 דקות.
מפזרים ג ' לטין על חלב בקערה קטנה ולתת לעמוד 2 דקות כדי לרכך.
הכה יחד גבינת שמנת, ביצים, מלח, תערובת ג ' לטין בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד בשילוב היטב, על 2 דקות, ולאחר מכן מערבבים את dulce de leche בעדינות אך ביסודיות.
יוצקים מילוי מעל קרום, החלקה למעלה, ואז אופים באמבט מים חמים בתנור עד המרכז מוגדר רק, כ 45 דקות. עוגת גבינה מגניבה לגמרי במחבת על מדף, על 2 שעות. צמרמורת, מכוסה, לפחות 6 שעות.
זיגוג עוגה בתוך 2 שעות של הגשה.
מחממים את כל המרכיבים זיגוג בדוד כפול או קערת מתכת קטנה להגדיר על סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב עד חלקה, ואז לשפוך על עוגת גבינה, הטיית תבנית אפייה כדי מעיל באופן שווה. צ ' יל, נחשף, 30 דקות.
הרם עוגת גבינה מחבת באמצעות לסכל overhang לחתוך ריבועים 1 אינץ ' עם סכין דק, מנגב את הסכין לאחר כל חתך.