קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ריבועי עוגת שוקולד דובדבן

ריבועי עוגת שוקולד דובדבן
ריבועי עוגת שוקולד דובדבן עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח, סודה לשתייה, מים רותחים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו ריבועי עוגה מלאים דובדבן, ריבועי שרי שוקולד, ו Chewy Chocolate Cherry ריבועים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק דובדבנים טריים או קפואים וכל מיצים עם סוכר מגורען תמצית שקדים בקערה ולתת לעמוד לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
תמצית שקדיםתמצית שקדים
דובדבניםדובדבנים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מסננים דובדבנים, הזמנה של 1/2 כוס מיצי דובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
3
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח 13 על ידי 9 אינץ תבנית אפייה מתכת, לדפוק את עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
להקציף מים חמים ואבקת קקאו בקערה קטנה עד חלקה, ואז לטאטא מיצי דובדבן שמורים וניל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
ונילוניל
דובדבניםדובדבנים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
לנפות יחד קמח, סודה לשתייה, ומלח לקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
הכה יחד חמאה וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חיוור ורך, על 3 דקות, ולאחר מכן להוסיף ביצים 1 בכל פעם, להכות גם לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
7
מוסיפים תערובת קמח ותערובת קקאו לסירוגין בקבוצות, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח ומערבבים במהירות נמוכה עד מעורבב (הבלילה עשויה להיראות מקושטת).
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
8
מערבבים דובדבנים ושוקולד צ ' יפס ויוצקים הבלילה למחבת, החלקה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
דובדבניםדובדבנים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
אופים באמצע התנור עד שמלקט עץ מוכנס למרכז יוצא נקי, 35 עד 40 דקות. עוגה מגניבה לגמרי במחבת על מתלה, ואז לחתוך לריבועים. ממש לפני ההגשה, אבק עם סוכר ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
1
* העוגה יכולה להיות מורכבת עד 3 ימים קדימה ונשמרת במיכל אטום בטמפרטורת החדר.