ריבועי עוגת שוקולד דובדבן
ריבועי עוגת שוקולד דובדבן עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח, סודה לשתייה, מים רותחים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו ריבועי עוגה מלאים דובדבן, ריבועי שרי שוקולד, ו Chewy Chocolate Cherry ריבועים (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק דובדבנים טריים או קפואים וכל מיצים עם סוכר מגורען תמצית שקדים בקערה ולתת לעמוד לפחות 2 שעות.
מסננים דובדבנים, הזמנה של 1/2 כוס מיצי דובדבנים.
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח 13 על ידי 9 אינץ תבנית אפייה מתכת, לדפוק את עודף קמח.
להקציף מים חמים ואבקת קקאו בקערה קטנה עד חלקה, ואז לטאטא מיצי דובדבן שמורים וניל.
לנפות יחד קמח, סודה לשתייה, ומלח לקערה אחרת.
הכה יחד חמאה וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חיוור ורך, על 3 דקות, ולאחר מכן להוסיף ביצים 1 בכל פעם, להכות גם לאחר כל תוספת.
מוסיפים תערובת קמח ותערובת קקאו לסירוגין בקבוצות, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח ומערבבים במהירות נמוכה עד מעורבב (הבלילה עשויה להיראות מקושטת).
מערבבים דובדבנים ושוקולד צ ' יפס ויוצקים הבלילה למחבת, החלקה למעלה.
אופים באמצע התנור עד שמלקט עץ מוכנס למרכז יוצא נקי, 35 עד 40 דקות. עוגה מגניבה לגמרי במחבת על מתלה, ואז לחתוך לריבועים. ממש לפני ההגשה, אבק עם סוכר ממתקים.
* העוגה יכולה להיות מורכבת עד 3 ימים קדימה ונשמרת במיכל אטום בטמפרטורת החדר.