ריבועי קינוח תפוח-פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ריבועי קינוח תפוחים פקאן. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. גשו לסופר וקנו דבש, סוכר חום, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: ריבועי קינוח שמנת אננס-פקאן, קל תפוח-ריבועי קינוח חמוציות, ו ריבועי קינוח צרפתיים קלים להפליא.
הוראות
תנור חום ל 177°. תרסיס 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים קמח, 3/4 כוס סוכר חום, קינמון וסודה לאפייה.
עם בלנדר מאפה או מזלג, לחתוך 3/4 כוס חמאה עד תערובת דומה פירורים גסים. מערבבים תפוחים וביצה. לחץ על תערובת בחוזקה במחבת.
אופים 25 עד 30 דקות או עד נפוח במרכז.
בינתיים, בסיר 1 ליטר, לשלב את כל המרכיבים ציפוי למעט ציפוי מוקצף. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מגיעה לרתיחה. להרתיח 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
טפטוף חם ציפוי על שכבת תפוח חמה; להפיץ באופן שווה. חזור לתנור; אופים 4 עד 6 דקות יותר או עד ציפוי הוא מבעבע. מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות. עם סכין משונן, חתוך לריבועים.