ריבס וריינס עם קראמבל מקדמיה מלוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ריבס Verrines עם Macadamia מלוח להתפורר. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1050 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 76 גרם שומן. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך גבינת מסקרפונה, קלוי, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו מקדמיה מתוקה ומלוחה, קשיו וחמאת מייפל, ריבס להתפורר, ו ריבס להתפורר (מתכונים דומים).
הוראות
הכן ריבס: להביא סוכר 1 qt. מים לרתיחה בסיר גדול. להפחית חום ומבשלים 3 עד 5 דקות.
הסר מהחום; להוסיף היביסקוס, zest, ו grenadine; ולתת לעמוד, מכוסה, 10 דקות.
בינתיים, פיצול ריבס לאורכו במידת הצורך כך גבעולים הם 1/2 עד 3/4 ב. רחב.
חותכים לרוחב לתוך 1/4-in. פרוסות.
מסננים סירופ חם לתוך קערה, ואז להחזיר את הנוזל ואת ההתלהבות פאן (להשליך היביסקוס). תתחמם לרתיחה.
הסר מהחום ומערבבים בריבס. לכסות ולתת לעמוד עד ריבס הוא רק במכרז, 1 שעה. לחשוף ולתת מגניב. צמרמורת, מכוסה, עד קר, לפחות 2 שעות. מסננים רק לפני השימוש, שמירת נוזל ללימונדה או קוקטיילים.
הפוך קרמבל: מחממים תנור ל 32
מקציפים חמאה, מלח וסוכר חום בקערה עם מערבל עד מעורבב באופן שווה.
מוסיפים קמח וארוחת שקדים ומכים עד שהתערובת מתאחדת. הכה באגוזים. עם האצבעות שלך, לשבור את התערובת לתוך 1/2-in. גושים על תבנית אפייה.
אופים עד זהב אור, כ -20 דקות.
הפוך Chantilly: לשים שמנת, מסקרפונה, סוכר, גרידה בקערת ערבוב. לגרד זרעי וניל לתוך קערה ולהשליך תרמיל. לנצח עד עבה כמו קצפת.
הגשה: כפית 1/2 כוס שנטילי לתוך כל אחד 8 כוסות widemouthed. כף 2 עד 3 כף. קראמבל, אז 2 עד 3 כף. מרוקן ריבס על כל (ייתכן שיש לך שאריות).
מקשטים עם לימון, אם אתה רוצה.
* מצא היביסקוס מיובש (המכונה גם ג ' מייקה) בשווקים מקסיקניים או ב worldspice.com (זה מופיע עם תה עלה). מצא סירופ גרנדין עם אספקת קוקטייל. מצא ארוחת שקדים, כגון הטחנה האדומה של בוב, במעבר האפייה בסופרמרקטים מצוידים היטב.
הפוך קדימה: ריבס עד 3 ימים, צונן; להתפורר עד 3 ימים, אטום בטמפרטורת החדר.