ריבס פטל פריך
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זה יהיה להיט שלך יום האם אירוע. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 25%, וזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון ריבס פטל פריך, פטל ריבס פריך ברים, ו פטל ריבס ללא גלוטן פריך לשניים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו ריבס, סוכר, מיץ תפוזים וקליפה. בקערה אחרת שלבו קמח, סוכר חום וקינמון.
מוסיפים שיבולת שועל ופקאן; מערבבים היטב. הופכים תערובת ריבס ל-8 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת.
מפזרים פטל באופן שווה ומכסים בציפוי פירורים.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 45 דקות או עד שהציפוי משחים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
פריך עובד ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.