קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות80
ציון בריאות1
מגזין

ריבת אגס וניל מתובלת

ריבת אגס וניל מתובלת
ריבת אגס וניל מתובלת עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתאים ל-80 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 23 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 298 אוהדים. אם יש לך שעועית וניל, הל הקרקע, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו חמאת אגסים בטעם וניל, סיידר תפוחים וניל אגס מתובל, ו וניל מתובל קרמל ואגס טארט (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעקר צנצנות ומכסים.
2
מניחים צלחת קטנה במקפיא, כך שתוכל לבדוק ריבה עבור עובי מתאים מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
3
לקלף, הליבה, וקוצצים דק אגסים. אתה יכול גם לטגן אותם במעבד מזון, בהתאם למרקם שאתה רוצה ריבה שלך. בקערה גדולה לשלב אגסים ומיץ לימון. לזרוק עד אגסים מצופים היטב עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
בסיר שאינו מגיב, להוסיף מיץ להתרכז ומים. השתמש בסכין חמאה כדי לגרד את השעועית הזעירה מתוך תרמיל וניל, ולזרוק את השעועית ותרמיל ריק לתוך הסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ולתת להתבשל במשך 10 דקות. להשליך תרמיל וניל.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
סכין חמאהסכין חמאה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים אגסים, קינמון, הל, ותמצית וניל אופציונלית לסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות כדי להבטיח את הפרי לא מקל או לשרוף לתחתית הסיר. כאשר התערובת מתעבה, לאחר כ 45-50 דקות, לבדוק doneness על ידי הפצת 1/2 כפית של פירות מבושלים על הצלחת הקרה ומניחים אותו בחזרה במקפיא. חכה 30 שניות, ולאחר מכן להפעיל את האצבע דרך הפרי. זה צריך להיות עבה מספיק כדי לא לרוץ על כל הצלחת, אבל לזכור כי ריבות שנעשו ללא ממתיק לא ג ' ל זהה ריבות סטנדרטיות. הנה, הריבה צריכה להיצמד לצלחת בלי להיזרק.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
ממתיקממתיק
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
אופציונלי: אם אתה מעדיף ריבה ג ' ל יותר, להוסיף חבילה 1 בתוספת 20% של חבילה אחרת של פקטין ללא סוכר פעם ריבה נעשה. השתמש במקצף כדי לערבב את הריבה כדי להבטיח שאין גושים של פקטין. להחזיר את הריבה לרתיחה ומערבבים כל הזמן בדיוק 1 דקה, ואז להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מצקת את הריבה לתוך צנצנות מעוקרים, עוזב 1/4 אינץ ' של מרווח ראש, ולעבד את הצנצנות באמבט מים חמים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת