ריבת אגס וניל מתובלת
ריבת אגס וניל מתובלת עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתאים ל-80 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 23 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 298 אוהדים. אם יש לך שעועית וניל, הל הקרקע, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו חמאת אגסים בטעם וניל, סיידר תפוחים וניל אגס מתובל, ו וניל מתובל קרמל ואגס טארט (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צלחת קטנה במקפיא, כך שתוכל לבדוק ריבה עבור עובי מתאים מאוחר יותר.
לקלף, הליבה, וקוצצים דק אגסים. אתה יכול גם לטגן אותם במעבד מזון, בהתאם למרקם שאתה רוצה ריבה שלך. בקערה גדולה לשלב אגסים ומיץ לימון. לזרוק עד אגסים מצופים היטב עם מיץ לימון.
בסיר שאינו מגיב, להוסיף מיץ להתרכז ומים. השתמש בסכין חמאה כדי לגרד את השעועית הזעירה מתוך תרמיל וניל, ולזרוק את השעועית ותרמיל ריק לתוך הסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ולתת להתבשל במשך 10 דקות. להשליך תרמיל וניל.
מוסיפים אגסים, קינמון, הל, ותמצית וניל אופציונלית לסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות כדי להבטיח את הפרי לא מקל או לשרוף לתחתית הסיר. כאשר התערובת מתעבה, לאחר כ 45-50 דקות, לבדוק doneness על ידי הפצת 1/2 כפית של פירות מבושלים על הצלחת הקרה ומניחים אותו בחזרה במקפיא. חכה 30 שניות, ולאחר מכן להפעיל את האצבע דרך הפרי. זה צריך להיות עבה מספיק כדי לא לרוץ על כל הצלחת, אבל לזכור כי ריבות שנעשו ללא ממתיק לא ג ' ל זהה ריבות סטנדרטיות. הנה, הריבה צריכה להיצמד לצלחת בלי להיזרק.
אופציונלי: אם אתה מעדיף ריבה ג ' ל יותר, להוסיף חבילה 1 בתוספת 20% של חבילה אחרת של פקטין ללא סוכר פעם ריבה נעשה. השתמש במקצף כדי לערבב את הריבה כדי להבטיח שאין גושים של פקטין. להחזיר את הריבה לרתיחה ומערבבים כל הזמן בדיוק 1 דקה, ואז להסיר מהחום.
מצקת את הריבה לתוך צנצנות מעוקרים, עוזב 1/4 אינץ ' של מרווח ראש, ולעבד את הצנצנות באמבט מים חמים במשך 10 דקות.