קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

ריבת דובדבנים עם שלושה בצל

ריבת דובדבנים עם שלושה בצל
ריבת דובדבנים עם שלושה בצל דורשת בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. תבלין זה יש 268 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 4 . גשו לסופר וקנו עלה דפנה, מלח כשר ופלפל, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מרהיב spoonacular של 18%. נסו ריבת ברי דובדבן, צרור קטן שרי עגבניות ריבה, ו ריבת דובדבנים עם שלושה בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, מעל חום בינוני, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצל הצהוב, בצל אדום, ובצלצלים למחבת ומערבבים היטב. מתבלים את הבצל במלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
כאשר הבצל מבושל והם מעמיקים בצבע, deglaze המחבת עם היין האדום.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
תן ליין לבשל עד מופחת ונספג על ידי הבצל. מבשלים את הבצל במשך כ 5 דקות יותר, ולאחר מכן מוסיפים את מיץ הדובדבן וחומץ יין אדום. להפחית את החום לחום בינוני-נמוך, ולתת לבשל בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
מיץ דובדבניםמיץ דובדבנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיף את הקורנית, רוזמרין, עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוףצווארי עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
תן את הבצלים לבשל למטה עד שהם מתחילים לקחת על מרקם רך והנוזל מצטמצם ונספג על ידי הבצל. מערבבים 2 כפות סוכר חום ודבש. מבשלים, מערבבים מדי פעם עד שהנוזל מצטמצם והבצל ספג את רוב הנוזל, כ -8 עד 10 דקות. לטעום את התערובת ולהוסיף סוכר יותר אם זה טארט מדי. בדוק את העקביות של הריבה על ידי טפטוף כף ממנו על צלחת ולתת לו להתקרר. זה צריך להיות עבה ולא נוזל. אם זה נוזלי מדי, מבשלים את התערובת עוד עד יותר נוזלי מבושל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאהשוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ריבהריבה
7
מגישים את הריבה עם חזיר, בשר בקר, עוף או דגים, או לנסות את זה עם ירקות קלויים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ריבהריבה