ריבת חג המולד
זה עובד גם מאוד סביר תבלין עבור חג המולד. עם כפית ציון 9%, המנה הזו ניתנת לשיפור. מתכונים דומים: ריבת חג המולד, ריבת חג המולד, ו ריבת חג המולד.
הוראות
טוחנים תותים וחמוציות במעבד מזון או במטחנה; מכניסים לתנור הולנדי.
מוסיפים סוכר. מביאים לרתיחה מתגלגל מלא; להרתיח במשך 1 דקה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה פקטין ומחזירים לרתיחה מתגלגלת מלאה. מרתיחים במשך 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד.
מצננים במשך 5 דקות;מסירים קצף. מצקת בזהירות תערובת חמה לצנצנות חצי ליטר חמות ומשאירה 1/4 אינץ'. מרחב-ראש.
הסר בועות אוויר; נגב חישוקים והתאם מכסים. תהליך במשך 10 דקות בתוך פחית מים רותחים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת לטבילה. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -12 דולר.
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה זו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.