קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

ריבת חלב, מרשמלו, אגוז מקדמיה או גלידת בוטנים ספרדית

ריבת חלב, מרשמלו, אגוז מקדמיה או גלידת בוטנים ספרדית
מתכון Butterscotch, מרשמלו Fluff ו Macadamia אגוז או גלידה בוטנים ספרדית יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בסביבה 5 שעות ו-30 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 3441 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 189 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סירופ תירס, תמצית vanillan, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מרשמלו מוך, זנגביל מרשמלו מוך, ו מוך מרשמלו תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
פיצול שעועית וניל לאורכו. לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
זרעיםזרעים
2
שים את הזרעים, חצאי תרמיל, קרם חלב ו 1/4 כוס הסוכר החום בסיר בינוני כבד תחתית. תביא רק לנקודת הבעירה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קרםקרם
זרעיםזרעים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
בינתיים, לשלב את הנותרים 3/4 כוס סוכר חום, חלמונים ותמצית וניל בקערה גדולה לטאטא עד רק מעורבב. בעוד בעדינות לטאטא את החלמונים, לטפטף את תערובת קרם חם לתוך אותם, כך שהם התחממו בהדרגה. להחזיר הכל לסיר ולבשל תוך ערבוב עם כף עץ. ודא כי אתה כל הזמן מגרד את הכף על פני החלק התחתון של המחבת כך פודינג לא חרוך. פודינג נעשה כאשר הוא התעבה מעט והוא יכול באופן שווה המעיל האחורי של הכף. אל תתנו לזה להגיע לרתיחה. מסננים את רפרפת דרך מסננת בסדר. לחץ את כל הנוזל שלנו בשעועית וניל ו נסטלה מיכל מחזיק את פודינג לתוך קערה גדולה של קרח.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
שעועית ונילשעועית וניל
סוכר חוםסוכר חום
חלמון ביצהחלמון ביצה
פודינגפודינג
קרםקרם
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
קערהקערה
מחבתמחבת
4
בואו מגניב, ערבוב מדי פעם.
5
להעביר את פודינג למכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
6
שים את הגלידה המוגמרת במיכל אחסון להקפיא עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
1
בסיר קטן מצויד מדחום ממתקים, להביא את המים, סירופ תירס, 3/4 כוס סוכר ווניל שעועית ל 246 מעלות f. בינתיים, בקערה נקייה לחלוטין, יבשה ערבוב של מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk, שוט את הלבן ביצה, מלח וקרם של טרטר עד שמנת וקצף, על 2 דקות. עדיין לטאטא, מפזרים הנותרים 1 כף סוכר ולהמשיך לטאטא עד הלבנים להחזיק פסגות רכות מאוד, על 2 דקות. תוך ערבוב על מהירות איטית, בזהירות לטפטף בסירופ החם. הפוך את המיקסר גבוה ומקציף עד עבה, רך ופשוט חם, על 7 דקות. הפעל את המיקסר נמוך להקציף את זרעי וניל.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
ונילוניל
סירופ תירססירופ תירס
חלבוניםחלבונים
סירופסירופ
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מערבל ידמערבל יד
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
בלנדרבלנדר
1
מביאים סוכר, חמאה ווניל שעועית לרתיחה בסיר בינוני על חום גבוה, לטאטא עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיף את הוויסקי, להחזיר את המחבת לחום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר מהחום וקצף במלח וקרם חם עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
1
להביא שמנת, סירופ תירס, סוכר, קקאו, מלח, וחצי שוקולד לרתיחה בסיר כבד 1 עד 1 1/2 ליטר מעל חום מתון, ערבוב, עד שוקולד נמס. להפחית את החום לבשל ברתיחה נמוכה, ערבוב מדי פעם, 5 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
שוקולדשוקולד
אבקת קקאואבקת קקאו
קרםקרם
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים חמאה, וניל ושוקולד שנותר ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
חמאהחמאה
3
מגישים חמים.
1
שים כמה כפות של גלידה לתוך כל אחד 4 מנות גלידה. למעלה עם קצפת ורטבים.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
2
מקשטים עם אגוזים ופח דובדבן.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
דובדבניםדובדבנים
אגוזיםאגוזים
3
בסיר לשלב סוכר, דובדבנים, ו 1/2 כוס מים. להביא s מבשלים ומבשלים עד דובדבנים מתחילים להתמוטט, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
הסר את הדובדבנים עם כפית מחוררת; מילואים. מבשלים את נוזל הבישול עד מופחת סירופ.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
5
להסיר מהחום, להוסיף את הקירש ולהצית עם משחק מטבח ארוך עד שהלהבות שוככות. החזר את הדובדבנים למחבת וחמם בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
קירשהקירשה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

מרכיבים

170פלפל האבנרוהטוב ביותר שוקולד מריר מתוק, קצוץ דקהטוב ביותר שוקולד מריר מתוק, קצוץ דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום כהה ארוז בתקיפותסוכר חום כהה ארוז בתקיפות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראור ארוז בקלילות סוכר חום, מחולקאור ארוז בקלילות סוכר חום, מחולק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרדובדבנים, מגולעניםדובדבנים, מגולענים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ תירס קלסירופ תירס קל2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ תירס קלסירופ תירס קל1צביטהקרם קמצוץ טרטרקרם קמצוץ טרטר791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש591 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו הולנדית לא ממותקתאבקת קקאו הולנדית לא ממותקת4largesגלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי7largesחלמוניםחלמונים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת כבדה, מחוממתשמנת כבדה, מחוממת1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2קרום: פירורי קרקר גרהםקירשהקירשה4קצת קישואים קצוציםאגוזי מקדמיה קלויים קלותאגוזי מקדמיה קלויים קלות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרלחמניות לבנותלחמניות לבנות4קצת קישואים קצוציםבוטנים ספרדייםבוטנים ספרדיים0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח1אוראו ממולאים כפוליםועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח2קרום: פירורי קרקר גרהםוויסקי איכותי (תלוי בטעם שלך)וויסקי איכותי (תלוי בטעם שלך)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2מקלותחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1אוראו ממולאים כפוליםפרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל1שעועית וניל, פיצולשעועית וניל, פיצול1חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר1שעועית וניל, זרעים מגורדים ומאופקיםשעועית וניל, זרעים מגורדים ומאופקים1זרעים של שעועית וניל, מעלזרעים של שעועית וניל, מעל1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרגלידת וניל (מומלץ: Wayne Harley Brachman ' s Vanilla Cream)גלידת וניל (מומלץ: Wayne Harley Brachman ' s Vanilla Cream)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים6קרום: פירורי קרקר גרהםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים