ריבת ריבס תות עם דבש וקינמון
ריבת ריבס תות עם דבש וקינמון עשויה להיות בדיוק התבלין שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 51 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-50 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-174 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו ריבס, פקטין אוניברסלי של פומונה, גרידת לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו ריבת אפרסק ריבס, מאפינס ריבס תות עם ציפוי Streusel קינמון, ו קומפוט תות שדה & ריבס עם פודינג דבש (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את הסוכר ואת פקטין קערה בינונית ולהניח בצד.
שלב את ריבס ו 1/2 כוס מים בסיר גדול. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום, לכסות, ומבשלים רק עד ריבס נשבר, 10 עד 12 דקות. בינתיים, מחית את התותים במעבד מזון או בלנדר. אתה צריך 2 כוסות.
תמדוד את הריבס המבושל. אתה צריך בערך 2 כוסות. להחזיר את ריבס ואת תותים מחית לסיר.
מוסיפים גרידת לימון ומיץ, מי סידן ומקל קינמון ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את תערובת הסוכר-פקטין ואת הדבש ומחזירים את תערובת הפרי לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. להרתיח חזק לדקה אחת.
הסר את הסיר מן החום לרפרף כל קצף מפני השטח של הריבה עם כף מתכת קרה.
הסר וזרוק את מקל הקינמון. מצקת את הריבה לתוך צנצנות מעוקרים חמים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות.