ריגטוני וקציצות לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 8. למנה העיקרית הזו יש 698 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן האוכלרשת דורשת שמן זית, עגבניות משומרות, שום ופטרוזיליה שטוחה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1125 היו אומרים שהוא הגיע למקום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 97%. ציון זה הוא סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ריגטוני אפוי עם קציצות, ריגטוני אפוי עם קציצות ופלפלים, ו ריגטוני אפוי עם קציצות זעירות.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לקציצות: חממו את התנור ל 200 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים את הלחם על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
אופים עד לייבוש מלא, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
שוברים את הלחם לגושים. דופק במעבד מזון עד שהלחם הופך לפירורים. זורקים פנימה את הבשר לקערת ערבוב גדולה.
מניחים על תבנית ומכניסים את התבנית למקפיא למשך 10 עד 15 דקות, רק כדי לייצב אותם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מחממים את שמן הזית בסיר כבד על אש בינונית-גבוהה. בעבודה עם 8 עד 10 קציצות בכל פעם, מבשלים אותן עד להשחמה אך לא מבושלות לאורך כל הדרך, 2 עד 3 דקות למנה.
מוסיפים את השום והבצל לסיר הקציצות. מערבבים ומבשלים עד שהבצל מתחיל להתרכך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את היין ומבשלים עוד דקה. (פשוט השמט את השלב הזה אם אינך משתמש ביין.)
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, העגבניות השלמות, הסוכר, המלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פפרונצ'יני, לקישוט
עגבניות שלמות
מיץ לימון, אופציונלי
4
מערבבים את הרוטב כדי לשלב את כל החומרים. מכסים ומנמיכים את האש לרתיחה. מבשלים 30 דקות תוך ערבוב מדי פעם. אם הרוטב זקוק ליותר נוזלים, פשוט הוסיפו מעט מים. ואז זורקים פנימה את הפטרוזיליה, הבזיליקום והבשר-א-כדורים! מערבבים בעדינות, ואז מכסים ומבשלים עוד 20 דקות, תוך ערבוב פעם או פעמיים עד שהקציצות מבושלות.