ריגטוני של סו עם פלפלים אדומים קלויים, ארטישוק ואספרגוס
ריגטוני של סו עם פלפלים אדומים קלויים, ארטישוק ואספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 750 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חלב, קמח, אספרגוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: ריגטוני עם נקניק עוף חריף, אספרגוס, חצילים ופלפלים קלויים, ריגטוני עם נקניק, ארטישוק ואספרגוס, ו ריגטוני אל פורנו (ריגטוני אפוי) עם אספרגוס קלוי וכן הלאה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה של 4 ליטר.
פלפלים צלויים על גריל גז או תחת broiler עד מושחר מכל הצדדים.
מניחים בשקית ניילון במשך 10 דקות כדי לשחרר עורות. לקלף ופלפלי זרע; לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ'.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים 10 דקות; מוסיפים אספרגוס ארטישוק ומבשלים 4 דקות.
מסננים ומעבירים לקערה גדולה; לזרוק עם שמן זית.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מערבבים בקמח ומבשלים 2 דקות. בהדרגה להוסיף חלב, לטאטא עד חלקה. מבשלים עד שהרוטב מתעבה, מטאטא לעתים קרובות, כ 8 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בגבינת פונטינה ו 2 1/4 גבינת פרמזן כוס. מערבבים עד גבינות נמסות ורוטב הוא חלק. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים על פסטה ומערבבים בארוגולה ופלפלים אדומים.
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה ומפזרים הנותרים 3/4 כוס פרמזן.
מכסים בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש במשך 50 דקות. לחשוף ולאפות 10 דקות יותר.