ריזוטו גבינה ובייקון
המתכון ריזוטו גבינה ובייקון מוכן בסביבות 32 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך מלח ופלפל, פימיאנטו, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו בריטיש גבינה לוח-פטריות, בייקון, שעועית וריזוטו גבינה מופחתת, ריזוטו עם גבינת טלג'יו ובייקון, ו גבינת עזים, בייקון וריזוטו אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים בקערה בגודל בינוני מיקרוגל בטוח. מיקרוגל ב 3 דקות גבוהות. מערבבים באורז, ומיקרוגל ב 2 דקות גבוהות.
מערבבים 2 3/4 מרק כוסות יין 1/4 כוס. מכסים בחוזקה בניילון נצמד. (לא לפרוק). מיקרוגל ב 9 דקות גבוהות. בזהירות לסובב קערה ללא חשיפה (כדי לשלב את התערובת), מיקרוגל ב 8 דקות גבוהות. להסיר בזהירות ולהשליך לעטוף פלסטיק. מערבבים גבינה, פימיאנטו, ו 1/4 מרק עוף כוס, ערבוב 30 שניות עד 1 דקה או עד שמנת.
להוסיף 1/4 כוס מרק נוסף, 1 כף. בכל פעם, במידת הצורך, עבור עקביות הרצוי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם; מפזרים בייקון מתפורר ובצל ירוק פרוס ממש לפני ההגשה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו אורז בחר ריזוטו בסגנון איטלקי אורז, תנור מיקרוגל 1,100 ואט, וקערת זכוכית 2 1/2 ליטר. מצאנו כי עוטפת פלסטיק איטום עצמי, כגון חותם PRESS ' n שמח, לא עובד ביישום זה.