ריזוטו זעפרן
מתכון ריזוטו זעפרן מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 385 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ריזוטו ללא גלוטן: ריזוטו זעפרן עם או בלי יין, ריזוטו זעפרן, ו ריזוטו זעפרן רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מלאי לרתיחה נמוכה בסיר בינוני.
שמן חום בסיר בינוני מעל חום בינוני במשך 1 דקה. מבשלים בצל עד שקוף, על 3 דקות.
מוסיפים אורז וקורט של מלח. Sauté עד אורז שקוף, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים יין וזעפרן; מביאים לרתיחה, ערבוב, עד אורז ספג את רוב היין.
להוסיף 2 מצקות של מלאי אורז; מבשלים, ערבוב, עד אורז ספג את רוב המניות. המשך הוספת מלאי, המאפשר אורז לספוג אותו לפני הוספת הבא ladleful. לבשל עד אורז הוא אל דנטה ותערובת הוא קצת רופף. מערבבים בחמאה. כבה את החימום. מערבבים בגבינה מגוררת. לכסות ולתת לשבת 2 דקות. לחלק בין 4 קערות.
מקשטים כל אחד עם שבבי גבינה,אם תרצה.