המתכון Butternut ריזוטו מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. זה מנות ראשונות יש 313 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך כרישה, יין, מרווה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. נסו ריזוטו דלעת סקווש, ריזוטו חמאה פרמזן, ו ריזוטו דלעת סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא מרק עוף ומים לרתיחה בסיר (לא להרתיח). לשמור על מרק חם על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
חותכים כרישה לרוחב לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
מוסיפים אורז ומרווה, ומטגנים 1 דקה. מערבבים ביין, ומבשלים 1 דקה או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן. מערבבים תערובת מרק 1/2 כוס, סקווש, ומלח, ומבשלים עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
להוסיף תערובת מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן, ומבשלים עד כל חלק של תערובת מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 20 דקות). מערבבים בגבינת פרמזן, מיץ לימון ופלפל.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Barone Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.