ריזוטו טופו וארטישוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל טופו וריזוטו ארטישוק. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 289 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. . אם יש לכם תירס מלח נמוך, חלב סויה, מרגרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו ריזוטו ארטישוק, ריזוטו ארטישוק, ו ריזוטו ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני, שמן חום ומרגרינה. מערבבים ב 1/2 את הבצל, ו לטגן עד רך. מערבבים את האורז, ומבשלים עד השחמה קלה.
יוצקים חלב סויה ומיץ תפוחים לאורז. כאשר האורז ספג את הנוזלים, בהדרגה לשפוך במלאי ירקות, על 1/2 כוס בכל פעם, עד נספג. שמור על 1/4 מלאי גביע. מכסים, ומבשלים כ -20 דקות, עד רייס מכרז.
בסיר בינוני על חום בינוני, חום קל את הטופו ואת הבצל שנותר בנוזל הלב ארטישוק השמורה. מערבבים את השום.
הסר את האורז מחום, ומערבבים ביסודיות מלאי ירקות שנותר, תערובת טופו, לבבות ארטישוק, תירס, ופלפל קאיין לתוך האורז.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto