ריזוטו ירוק אביב
המתכון ריזוטו ירוק באביב יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-47 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 736 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. אם יש לך גבינת מסקרפונה, כרישה, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ריזוטו ירוק אביב, ריזוטו ירוק אביב, ו ריזוטו ירוק אביב (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את שמן הזית ואת החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את הכרישה והשומר ואת הטחון במשך 5 עד 7 דקות, עד מכרז.
מוסיפים את האורז ומערבבים לרגע כדי מעיל עם ירקות, שמן, חמאה.
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד שרוב היין נספג.
מוסיף את ציר העוף, 2 מצקות בכל פעם, ערבוב כמעט כל הזמן ומחכה למניה להיספג לפני הוספת יותר. תהליך זה צריך לקחת 25 עד 30 דקות.
בינתיים, לחתוך את האספרגוס באלכסון ב 1 1/2 אינץ אורכים ולהשליך את הקצוות הקשים. Blanch במים מלוחים רותחים במשך 4 עד 5 דקות, עד אל דנטה.
לנקז להתקרר מיד במי קרח. (אם משתמשים באפונה טרייה, מקשט אותם במים רותחים במשך כמה דקות עד שהעמילן נעלם.)
כאשר הריזוטו כבר בישול במשך 15 דקות, לנקז את האספרגוס ולהוסיף אותו ריזוטו עם אפונה, גרידת לימון, 2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל. המשך בישול והוספת מניות, ערבוב כמעט כל הזמן, עד האורז הוא רך אבל עדיין מוצק.
לטאטא את מיץ לימון mascarpone יחד בקערה קטנה. כאשר הריזוטו נעשה, לכבות את החום ומערבבים בתערובת מסקרפונה בתוספת גבינת פרמזן ועירית. להפריש, את החום, במשך כמה דקות, מפזרים מלח ופלפל, ומגישים חם עם קומץ של עירית ועוד גבינת פרמזן.