קושיקשה
מוכן ב47 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

ריזוטו ירוק אביב

ריזוטו ירוק אביב
המתכון ריזוטו ירוק באביב יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-47 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 736 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. אם יש לך גבינת מסקרפונה, כרישה, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ריזוטו ירוק אביב, ריזוטו ירוק אביב, ו ריזוטו ירוק אביב (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את שמן הזית ואת החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את הכרישה והשומר ואת הטחון במשך 5 עד 7 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
מוסיפים את האורז ומערבבים לרגע כדי מעיל עם ירקות, שמן, חמאה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
5
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד שרוב היין נספג.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיף את ציר העוף, 2 מצקות בכל פעם, ערבוב כמעט כל הזמן ומחכה למניה להיספג לפני הוספת יותר. תהליך זה צריך לקחת 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
7
בינתיים, לחתוך את האספרגוס באלכסון ב 1 1/2 אינץ אורכים ולהשליך את הקצוות הקשים. Blanch במים מלוחים רותחים במשך 4 עד 5 דקות, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
לנקז להתקרר מיד במי קרח. (אם משתמשים באפונה טרייה, מקשט אותם במים רותחים במשך כמה דקות עד שהעמילן נעלם.)
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייהאפונה טרייה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
9
כאשר הריזוטו כבר בישול במשך 15 דקות, לנקז את האספרגוס ולהוסיף אותו ריזוטו עם אפונה, גרידת לימון, 2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל. המשך בישול והוספת מניות, ערבוב כמעט כל הזמן, עד האורז הוא רך אבל עדיין מוצק.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
לטאטא את מיץ לימון mascarpone יחד בקערה קטנה. כאשר הריזוטו נעשה, לכבות את החום ומערבבים בתערובת מסקרפונה בתוספת גבינת פרמזן ועירית. להפריש, את החום, במשך כמה דקות, מפזרים מלח ופלפל, ומגישים חם עם קומץ של עירית ועוד גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.