קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

ריזוטו עם שלוש פטריות

ריזוטו עם שלוש פטריות
המתכון ריזוטו שלוש פטריות מוכן בסביבות 1 שעה ו -35 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם גבינת פרמזן, שמן צמחי, אורז רגיל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ריזוטו ai funghi (ריזוטו פטריות), ריזוטו פטריות, ו ריזוטו פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים פטריות פורצ ' יני במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר על 1 שעה או עד במכרז; לנקז.
3
שמן חום במחבת nonstick 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מבשלים פטרוזיליה, שום ובצל בשמן על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
מערבבים באורז. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הקצוות של גרעינים הם שקופים. מערבבים בפרוצ ' יני, פטריות שיטאקה ופטריות קרים. קוק חשפו כ 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד פטריות מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אפונה גויה®אפונה גויה®
5
להפחית חום בינוני.
6
להוסיף 1 כוס מרק. קוק חשף כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מרק נספג. מערבבים במרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, בישול כ 3 דקות לאחר כל תוספת ערבוב מדי פעם, עד מרק נספג, אורז הוא רק רך תערובת לח.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
7
מערבבים גבינה וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'

ציוד