קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

ריזוטו עם שלוש פטריות

ריזוטו עם שלוש פטריות
המתכון ריזוטו שלוש פטריות מוכן בסביבות 1 שעה ו -35 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם גבינת פרמזן, שמן צמחי, אורז רגיל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ריזוטו ai funghi (ריזוטו פטריות), ריזוטו פטריות, ו ריזוטו פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים פטריות פורצ ' יני במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר על 1 שעה או עד במכרז; לנקז.
3
שמן חום במחבת nonstick 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מבשלים פטרוזיליה, שום ובצל בשמן על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מערבבים באורז. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הקצוות של גרעינים הם שקופים. מערבבים בפרוצ ' יני, פטריות שיטאקה ופטריות קרים. קוק חשפו כ 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד פטריות מכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
להפחית חום בינוני.
6
להוסיף 1 כוס מרק. קוק חשף כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מרק נספג. מערבבים במרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, בישול כ 3 דקות לאחר כל תוספת ערבוב מדי פעם, עד מרק נספג, אורז הוא רק רך תערובת לח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
מערבבים גבינה וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל