ריזוטו עם תרד
אם ברצונך להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לרפרטואר שלך, ריזוטו עם תרד עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1196 קלוריות, 111 גר' של חלבון, ו 51 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה הוא די בריא מאז מנה אחת מכסה 9% מהצרכים היומיים שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן זית, אורז קרנרולי, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עלי התרד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בצל וזיתים כקינוח. תמחיר $6.44 למנה המתכון הזה יקר. זה מובא לך על ידי www.seriouseats.com. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ריזוטו תרד, ריזוטו תרד, ו ריזוטו עם תרד.
הוראות
יש לשטוף ולייבש את התרד. חותכים את העלים, קומץ בכל פעם, לרצועות 1/2 אינץ ' רחב.
מחממים את המים בסיר כמעט עד לרתיחה. לכסות, ולשמור אותו חם מאוד על הכיריים, ליד מחבת ריזוטו.
שים את שמן הזית, בצל, ו 1/2 כפית מלח בסיר, להגדיר אותו על חום בינוני, ומערבבים היטב. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים נבלים ומתחילים צבע.
יוצקים את האורז בבת אחת, להעלות את החום, ומערבבים ברציפות במשך כ 2 דקות, עד גרגרי האורז הם קלויים (לא השחמה) ולעשות צליל לחיצה במחבת.
יוצקים את היין, ולהמשיך לערבב, בכל רחבי המחבת, עד שהוא התאדה והאורז יבש.
מצקת ב 2 כוסות מים חמים, מספיק כדי לכסות את האורז. מבשלים דקה או שתיים, ערבוב, ואז ערימת תרד מגורר על גבי האורז, ומערבבים בהתמדה כמו wilts התרד והאורז בהדרגה סופג כמעט את כל הלחות, 5 דקות או יותר.
כאשר אתה יכול לראות את החלק התחתון של הסיר כפי שאתה מערבבים, מצקת יותר מים כדי לכסות את האורז, ומערבבים את הנותרים 1/2 כפית מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, כמו ריזוטו מפתחת השעיה שמנת שלה. שוב, כאשר הנוזל נספג כמעט לחלוטין, מצקת בכוס אחרת או כך של מים.
לאחר הריזוטו בישל במשך 15 עד 20 דקות ושילב 6 כוסות מים, טעם; להוסיף יותר מלח או יותר מים חמים לפי הצורך. כאשר נעשה אל דנטה וקרם, לכבות את החום.
זרוק את חתיכות חמאה, לערבב במרץ, ואז להכות את 1/2 כוס גבינה מגוררת, לטחון פלפל שחור בנדיבות על גבי.
מגישים מיד בקערות פסטה חמות.