ריזוטו פורצ'יני עם נקניק סראנו
ריזוטו פורצ'יני עם נקניק סראנו יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 1013 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ציפורן שום, רוזמרין, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: ריזוטו חזיר פורצ'יני, ריזוטו פורצ'יני, ו ריזוטו פורצ'יני.
הוראות
בכוס מדידה חסינת חום גדולה, משרים את הפורצ ' יני במים הרותחים עד שהתרככו, כ -15 דקות. שמור את הפטריות והנוזל השריית שלהם בנפרד. בקערה קטנה, מערבבים את המסקרפונה עם 1/4 כוס פרמזן ושום.
בינתיים, בסיר בינוני, להביא את ציר העוף לרתיחה. לכסות את המניה ולשמור על רתיחה עדינה על אש נמוכה.
מחממים את שמן הזית בסיר גדול.
מוסיפים את הבצל הירוק, בייקון ורוזמרין ומבשלים על חום מתון, ערבוב, במשך 5 דקות. מערבבים את האורז עד מצופה בשמן.
מוסיפים את היין ומרתיחים עד כמעט התאדה, על 2 דקות.
יוצקים את פטריות השריית נוזל, לעצור כאשר אתה מגיע לחצץ בתחתית כוס המדידה.
להוסיף 1 כוס של המניה ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב כל הזמן, עד נספג. המשך הוספת מלאי, 1 כוס בכל פעם, ערבוב עד נספג. הריזוטו נעשה כאשר הוא שמנת והאורז הוא אל דנטה, כ 25 דקות זמן הבישול הכולל. מערבבים את mascarpone ואת porcini. מתבלים את הריזוטו במלח ופלפל.
ממיסים את החמאה במחבת בינונית.
מוסיף את החזיר; לזרוק על חום מתון עד חם. כף ריזוטו לתוך קערות, העליון עם בשר חזיר, מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים עם הנותרים 1/4 כוס פרמזן.