קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

ריזוטו פטריות בר

ריזוטו פטריות בר
ריזוטו פטריות בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 622 קלוריות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לכי לחנות וקחי פטריות, חמאה, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ריזוטו פטריות בר, ריזוטו פטריות בר, ו ריזוטו פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל מחבת גדולה בטחון בנדיבות עם שמן זית ולהוסיף את שיני השום המנופצות. להביא לחום בינוני גבוה. כאשר שיני השום החלו חום והם מאוד ארומטי להסיר ולהשליך אותם.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את מגוון הפטריות הטריות למחבת ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
פטריות טריותפטריות טריות
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מטגנים את הפטריות עד שהן רכות וגמישות. כבה את החימום והמלאי.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
4
באמצעות היד שלך, בזהירות לגרוף את פטריות פורצ ' יני מתוך המים החמים. (בשלב זה המים היו צריכים להתקרר באופן משמעותי. אם זה עדיין חם מדי עבור היד שלך, להשתמש בכף מחורץ.)
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
5
יוצקים את 2/3 העליון של מי הפטרייה לתוך מיכל אחר ושמורה לשימוש בעת ביצוע ריזוטו. זרוק את השלישי התחתון. הוא מכיל הרבה חול ולכלוך מן הפטריות. מחית את פטריות rehydrated עם קצת מי פטריות שמורות לעשות רסק פטריות חלקה. זה לא ייראה טוב אבל זה בהחלט יהיה טעם טוב! שמור.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מיםמים
6
מעיל סיר גדול בשפע עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
מוסיפים את הבצלים ומתבלים בנדיבות עם מלח. תביא את הסיר לחום בינוני גבוה. מבשלים את הבצל, ערבוב לעתים קרובות עד שהם רכים מאוד ארומטיים אבל אין להם צבע.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
מוסיפים את האורז ומערבבים מעיל עם שמן זית. מבשלים את האורז במשך 2 עד 3 דקות כדי טוסט, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
טוסטטוסט
אורזאורז
9
מוסיפים יין כדי לכסות את פני השטח של האורז ומערבבים לעתים קרובות עד שהוא נספג לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
ייןיין
10
מוסיפים את מי הפטריות השמורות ומוסיפים ציר עוף עד שהנוזל מכסה את פני השטח של האורז. מערבבים לעתים קרובות עד המניה ספגה לתוך האורז. חזור על תהליך זה 2 פעמים נוספות. בדוק תיבול, אתה כנראה צריך להוסיף מלח.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
תיבולתיבול
פטריותפטריות
מיםמים
אורזאורז
מלחמלח
11
במהלך התוספת השלישית של המניה, מוסיפים את פטריות המוקפץ השמורות ו 2 כפות של פטריות פורצ ' יני מחית. כאשר המניה נספגת לתוך האורז והאורז מבושל אבל עדיין "אל דנטה", להסיר את הסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מלאימלאי
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
12
מוסיפים את החמאה והגבינה ואת השוט עד בשילוב טוב. זה יהיה להגדיר את העקביות המושלמת של האורז. האורז צריך לזרום ולא להיות מסוגל לשמור על צורתו להיראות קרמי מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גבינהגבינה
אורזאורז
13
מגישים מיד מעוטר עירית.
מרכיבים שתצטרך
עיריתעירית