ריזוטו פטריות חורף
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? ריזוטו פטריות חורף יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 355 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. גשו לסופר וקנו חמאה, סלרי, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו ריזוטו אלה זוקה (ריזוטו סקווש חורף), ריזוטו סקווש חורף, ו ריזוטו סקווש חורף עם רדיצ'יו (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו מרק לרתיחה בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. בינתיים, להסיר גבעולים פטריות.
מוסיפים למרק ענפי טימין,גבעולי פטריות וחצי פטרוזיליה. מנמיכים את האש לנמוכה; מבשלים בעדינות עד שמוכן לשימוש.
מוציאים עלים מהפטרוזיליה שנותרה וקוצצים גס. מחק גבעולי פטרוזיליה.
מטגנים כבד בשמן חם בתנור הולנדי על אש בינונית 5 דקות או עד מבושל.
מוסיפים 4 כפות. כובעי חמאה ופטריות לתנור הולנדי, ומקפיצים 10 דקות או עד להזהבה עמוקה.
מוציאים מהתנור ההולנדי בעזרת כף מחוררת.
מוסיפים בצל ומקפיצים 10 דקות או עד שהם רכים.
מוסיפים סלרי ומקפיצים 5 דקות או עד לריכוך.
מוסיפים אורז, ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, 1 דקה או עד ריחני. מערבבים יין, ומבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, 3 דקות.
מוסיפים 1 כוס תערובת מרק חם (השלכת גבעולי פטריות וענפי עשבים), ומבשלים תוך ערבוב מתמיד עד שנוזל נספג. חזור על ההליך עם תערובת מרק הנותרים, 1 כוס בכל פעם, עד נוזל נספג. (זמן הבישול הכולל הוא 30 עד 35 דקות.)
מערבבים פנימה כבדים, כובעי פטריות, גבינה, טימין קצוץ, פטרוזיליה קצוצה, שנותרו 2 כפות. חמאה, מלח ופלפל לפי הטעם.