ריזוטו פטריות שמנת עם בשר חזיר ברוזמרין בגריל טנדרלוין נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 752 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-28 דקות. אם יש לך מלח, חמאה, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו רוזמרין קלוי & טימין בשר טנדרלוין עם שעועית ירוקה תבשיל פטריות, בשר חזיר בגריל רוזמרין כתום, ו שום רוזמרין בשר חזיר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשפשף פילה עם שמן, מלח, פלפל, רוזמרין. מכסים בניילון נצמד ונותנים למרינדה לשעה או 2 במקרר.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין
פלפל
מלח
עוטף
שמן בישול
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מחממים כמה כפות שמן זית במחבת סאוט בטוחה לתנור על חום גבוה. Sear tenderloin מכל הצדדים עד יפה בצבע בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
4
מעבירים מחבת לתנור וצולים במשך 10 דקות או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-145 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
5
תן לנוח במשך 5 עד 10 דקות לפני חיתוך דק על ההטיה.
6
מגישים עם ריזוטו ומקשטים עם sprig של רוזמרין טרי.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין טרי
1
מניחים פטריות בקערה ושופכים עליהם מים רותחים; מכסים ונותנים לשבת 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
הוסף שאלוט וזיעה עד שהם מתחילים להפוך שקוף בצבע, רק כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
4
מוסיפים אורז ומערבבים עד שכל הדגנים מכוסים בשמן. לאורז, להוסיף את המניה ויין.
מרכיבים שתצטרך
דגנים
מלאי
אורז
יין
שמן בישול
5
הסר את הפטריות מהנוזל שלהם, שומר את הנוזל, וקוצצים אותם בערך.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
6
מוסיפים את הפטריות עם הנוזל שלהם לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מוסיפים מלח, מעלים חום לגובה בינוני, ומביאים לרתיחה. מערבבים היטב, להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 20 דקות, ערבוב שוב לאחר 10 דקות.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.