ריזוטו פירות ים מעורב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 386 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אנשובי, שרימפס, רסק עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט פירות ים מעורב, סלט פירות ים מעורב, ו סביצ'ה פירות ים מעורבים.
הוראות
1
לטגן את השרימפס ודגים בשמן זית בסיר בינוני או בתנור הולנדי 3 עד 5 דקות או עד מבושל דרך; להסיר מהמחבת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים בצל ושום במחבת. לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 עד 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים אנשובי ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
4
מוסיפים אורז ומערבבים עד מצופה היטב שקוף, על 1 עד 2 דקות.
מוסיפים יין ומבשלים עד שנספגים. מערבבים את המרק החם, 1 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות, עד כל תוספת נספג. (התהליך כולו צריך לקחת 20 עד 25 דקות.) מערבבים רסק עגבניות עם תוספת אחרונה של מרק.