ריזוטו שרימפס עם תרד ובזיליקום
מתכון שרימפס ריזוטו עם תרד ובזיליקום התינוק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 506 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, מרק עוף במלח נמוך, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו ריזוטו תרד דלעת ותינוק, בייקון וריזוטו פטריות בר עם תרד תינוק, ו ריזוטו שרימפס בזיליקום לימון (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 6 מרק כוסות להתבשל בסיר בינוני.
להוסיף שרימפס. כבה חום, כיסוי, ולתת לעמוד עד שרימפס הם רק אטום במרכז, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר שרימפס לקערה קטנה; לכסות עם נייר כדי להתחמם. מכסים את המרק כדי להתחמם.
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל קצוץ ו sauté עד מכרז, על 5 דקות.
מוסיפים שום טחון ומערבבים 1 דקה.
מוסיפים אורז ומערבבים עד קצה האורז הוא שקוף אבל המרכז עדיין אטום, על 2 דקות.
מוסיפים יין ומבשלים עד שהיין נספג, מערבבים מדי פעם, בערך 2 דקות.
להוסיף 3/4 מרק עוף כוס. מבשלים עד כמעט כל מרק נספג, ערבוב לעתים קרובות, על 2 דקות. המשך להוסיף מרק, 3/4 כוס בכל פעם, עד אורז הוא רק רך תערובת הוא שמנת, ערבוב לעתים קרובות ומאפשר כמעט כל מרק להיספג לאחר כל תוספת, על 25 דקות בסך הכל. במהלך 5 הדקות האחרונות, להוסיף תרד ב 4 קבוצות, ערבוב ומאפשר תרד לנבול לאחר כל תוספת.
מערבבים שרימפס, 1/2 כוס גבינת פרמזן, ובזיליקום. ריזוטו העונה לטעום עם מלח ופלפל. ריזוטו כפית לתוך קערות רדודות ומגישים, עובר גבינה נוספת בנפרד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.