ריזוטו תירס
ריזוטו תירס נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לכם חוטי זעפרן, אורגנו, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. נסו ריזוטו תירס ואפונה, ריזוטו תירס שיבולת שועל, ו ריזוטו תירס צלוי במחבת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1/4 מרק כוס וזעפרן בקערה קטנה; להפריש.
שלב 1 כוס תירס ומשקאות סויה בבלנדר או מעבד מזון, ולעבד עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה; מערבבים בתירס הנותרים. תניח בצד.
להביא הנותרים 9 1/4 מרק כוסות לרתיחה בסיר גדול (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מערבבים בצל, שרי ושום בתנור הולנדי גדול; מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות או עד למכרז.
מוסיפים אורז; מבשלים 5 דקות, ערבוב כל הזמן. מערבבים בתערובת זעפרן, 4 כוסות מרק חם, אורגנו ופלפל; מבשלים 8 דקות או עד שהנוזל נספג כמעט, תוך ערבוב מתמיד.
להוסיף מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן; לבשל עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 25 עד 30 דקות בסך הכל).
הסר מהחום; מערבבים בתערובת התירס.
מגישים עם Ragout שעועית מעושן.